עמוד הבית » מצאו סניף של פרש דה מרקט ותביאו חברים לעונג קולינרי איטלקי – ים תיכוני

מצאו סניף של פרש דה מרקט ותביאו חברים לעונג קולינרי איטלקי – ים תיכוני

צילום יחצ
כל מי שרואה אותי יודע שאני אוהבת לאכול טוב. רק מי שמכיר אותי יודע שאני לא חובבת במיוחד את המטבח. האוצר הכי גדול שלי, בחיי עד כה, הוא במיוחד בתי היחידה והחברות שלי. כן יש גם חברים

אך לאחר שבעלי נפטר יש חברות, כמו אורית, רעות, יעל או ענת, שכל כוס קפה פשוטה, בחצר מתחת לסוכת הגפן, או בסלון הופכת איתן לחגיגה. תצרפו את כל המרכיבים האלה, של שמחה, חברות ושיחה טובה ותשדרגו בענק עם אחד הבעלים, אבי פרץ, ספיר ממן והשף של הרשת – אילן ברמלי – עם מנות מפנקות אחת אחת, ללקק את האצבעות, ואפילו לא צריך לשטוף כלים!

אז מה מצפה לכם בסניף הצפוני של FRESH THE MARKET בביג קרית אתא?

השף אילן ברמלי הרכיב תפריט עשיר ואיכותי המשתנה ומתחדש, שמאפיין מסעדות יוקרה במרכז או בחו"ל. אנחנו זכינו במדגם מהמם. יש עוד מנות שרק מלקרוא עליהן מזליגים ריר בפה, בהמתנה לסערת חושים קולינרית.

לפתיחה ירקות בטאבון – "מחמם את המנועים" היטב – פותח שער ומזמין לעתיד גדול

פטריות עיזים – שמפיניון ממולאות גבינה ומוקרמות – חמודות וזליליות כאלה, קשה להפסיק

צילום יחצ

פלטת סלמון מעושן – מוגש בפסים נגיסים שנעלמו בשניות – מצטלם יפה כמו טעמו

צילום יחצ

לביבות כרובית בפירורי לחם – מעורר את הילדה שבפנים – קריספי בחוץ ונימוח בפנים

סלט קינואה ועדשים שחורות, זיתי קלמטה, מלפפון, עם חמוציות, שקדים – רעננות קרירה ומתפצחת בפה, בה מורגש טעמם של כל גרגר, עדש וחמוצית ביחד ולחוד.

צילום יחצ

סלט קפריסאי – עגבניות שרי מגוונות ועיגולי גבינת פטה – חמצמצות מאוזנת היטב עם הגבינה והתיבול

חציל בטחינה – לצערי לא טעמנו. בתי ואני רגישות לחצילים. אך בשניות הצלחת התרוקנה ונדרשו  מנות נוספות ממנו כדי לספק את שאר האורחים. כך הבנו שזה כנראה טעים בטירוף. אחד הסועדים קלט שויתרנו על המנה ואמר לנו שאנחנו מפסידות בגדול!

פיצה פונגי – מעלפת, עשויה בטאבון האבן המיוחד הבנוי במסעדה, נחטפה במיוחד

ו… ריפיאנה – עוד מעדן שנבע ממעמקי טאבון הקסמים של אילן – מאפה מוארך עם כיסי עונג צרוף ומנחם – משני סוגים: תרד וגבינות או פטריות וגבינות – בלוטות הטעם רוצות עוד והבטן (אפילו שלי), קטנה מלהכיל.

ולסיום, במיוחד בשבילנו – מופע הקינוחים של השף אילן ברמלי – ההתבוננות מהנה בפני עצמה והטעם מרהיב, חגיגה של שובבות ושמחה, של שפע ואהבה, שמתעצמת במיוחד עם סיום הקורונה והחיים השבים בהדרגה למסלולם.

השף אילן ברמלי, צילום יחצ

אז על מה את ממליצה?

למזלי אני יודעת שעל טעם וריח (ויש הרבה משובח מהם) אין להתוווכח. כל אחד יכול למצוא כאן את גן העדן הקולינרי הפרטי שלו, לבחירתו. גם כשר, גם תפריט מותאם לטבעונים. וואוו.

מרכיב חשוב ומשביח טעם בכל זה הוא חברים. כולנו יודעים שהעולם כולו סבל משיתוק בתחום הזה עקב הקורונה. יתכן שאירופה עדיין לא יצאה מזה כמונו. על הדרך זו הזדמנות להנות ולהושיט יד זה לזה להתאושש מהטראומה, לחגוג בגדול. תל אביב, איטליה והבלקן – זה עכשיו וכאן!

בלי לחפש כרטיסים, בלי להשתרך בתורים אינסופיים, בלי לטוס במלכודות וירוסים, עם מסיכה או בלעדיה – פשוט קפיצה קטנה לחו"ל למסעדה תזמינו, תתענגו ותהנו עם חברות וחברים. בקיצור תרפרשו בצפון – ככה פשוט, ככה קל!

ואי אפשר בלי קריצה לשינה רצופה – כי אחרי שרפרשנו – פשתה בכל גופנו, שינה מתוקה במיוחד ורצופה בחלומות נעימים.

ד"ר אירית שמשון – עו"ס ומפתחת שיטת "שינה רצופה"

נ.ב. אם כבר התרגלתם לבית או אם חו"ח נזדקק לסגר נוסף, לא עלינו – יש אפילו משלוחים.

רח' הסולל 8 קרית אתא.  (הייתי משנה מיד לרח' הזולל …חחח 😉

נו טוב, אתם עוד בבית?