עמוד הבית » מתכוני מנגו בסימן שעתו

מתכוני מנגו בסימן שעתו

מנגו פבלובה צילום יחצ
קיים אין ספור דרכים ליהנות מפרי המנגו, אתם יכולים לאכול אותם טריים במרקמם הטבעי והנימוח, להכין מהם שייק מופלא ומרענן במיוחד או אולי קינוח סורבה צבעוני, מענג ומזין, שיגרום לכל יושבי שולחן השישי בקיץ הקרוב ללקק את האצבעות.

פבלובה – קריש מנגו, מרנג פריך, פירות טרופיים וסורבה לימון

מיני פבלובות עם שכבת מנגו מוצקה, סורבה לימון ופירות טרופיים. פבלובה היא בעצם מרנג פריך ואוורירי, שכשמוסיפים לו קרם חמצמץ ופירות טרופיים הוא הופך לקינוח המושלם.

 חומרים להכנת הקינוח

  • 15 יחידות של מעטפת מרנג בגדלים שונים, 5 גדולים, 5 בינוניים ו-5 קטנים.
  • 250 גרם של פירות טרופיים טריים, מנגו, פאפאיה, אננס וקוקוס.
  • 230 גרם קרם מנגו (מפורט מטה(
  • 75 גרם סורבה לימון – 20 גרם לכל יחידה

אופן ההכנה:

  1. בצלחת הקינוח, הניחו את 3 מיני הפבלובות העגולות.
  2. במרכזה של כל פבלובה פזרו מעט קרם מנגו ותכסו אותו בקוביות בגודל 1.5 ס"מ של מנגו, פפאיה ואננס.
  3. הוסיפו כופתה של סורבה לימון על גבי המרנג.
  4. הניחו מעט פתיתי קוקוס קלויים סביב הקינוח והשלימו עם כף של פירות יער חמוצים אם ניתן או תותים.

להכנת המרנג:

  1. הקציפו את החלבון במהירות גבוהה עד שיגיע לשיאו הרך, המשיכו במהירות בינונית, ושפכו את הסוכר לאט לאט.
  2. הניחו לתערובת להתערבב כ- 3 עד 5 דקות או עד שהמרנג יתייצב.
  3. הוסיפו את מיץ הלימון והקציפו דקה נוספת עד להטמעה ולאחר מכן הוסיפו את תמצית הווניל.
  4. גרפו את המרנג בעזרת כף מרק על נייר אפייה או נייר עמיד שומן ולחצו על המרנג באמצע ליצרת קן.
  5. אפו ב120 מעלות למשך כשעה, ואז כבו את התנור ותניחו למרנג להתקרר במשך שעתיים. המרנג חייב להיות פריך בבחוץ ורך בבפנים כמו מרשמלו.

מתכון לקוקטייל מנגו ייחודי בשם "מנגו מתמוסס"

חומרים להכנת הקוקטייל 

  1. 37 מ"ל של רום מסוג אנג'ו (Anejo).
    2. 15 מ"ל של ליקר אמארטו.
    3. 118 מ"ל תערובת של מנגו אואזיס.
    4. 29.5 מ"ל תערובת של תות שדה אואזיס.

מערבבים את כל החומרים למעט תערובת התותים, יוצקים את תערובת התותים לכוס נפרדת ולאחר מכן יוצקים בזהירות את התערובת לתוך הכוס ליצירת אפקט זרימה צבעוני בגווני אדום וכתום.

קוקטייל מנגו מתמוסס צילום יחצ

המתכונים באדיבות: נורוויג'ן קרוז ליין (NCL)

הוספת תגובה

הוספת תגובה