עמוד הבית » פאי ריבת דובדבנים
אוכל

פאי ריבת דובדבנים

פאי ריבת דובדבנים מוצרי אפיה מיה צילום נעמה משיח כהן
לרגל חג שבועות, מתכון מתקתק וטעים לחך.

החומרים להכנת הבצק :

1 כוס קמח

5 כפות אבקת סוכר

100 גרם חמאה

למלית :

2 ביצים טרופות

3/4 כוס סוכר

1/4 כוס קמח

1/2 כפית אבקת אפיה מיה

2 כפיות תמצית ויניל מיה

1 צנצנת קומפטורה דובדבנים מיה

אופן ההכנה :

לבצק : לערבב את כל החומרים, לשטח בתבנית ולאפות כ 15 דקות עד להזהבה .

הכנת המלית : מערבבים את כל החומר ולאחר מכן, מוסיפים את קונפיטורת הדובדנים למלית

שוטחים על הבצק שנאפה את המלית ומפזרים מעל חמוציות של מיה, אפשרי גם אגוזים

אופים 30 דקות 180 מעלות .