עמוד הבית » חטיפי חלבון. סדרת חלווה בטעמים

חטיפי חלבון. סדרת חלווה בטעמים

חטיף פרו שוקו קרמל צילום: סטודיו שטראוס
מוצרים חדשים על המדף

חטיפי חלבון לצריכה יומיומית

שטראוס משיקה שני חטיפי חלבון חדשים המציעים חוויית טעם המותאמת לצרכנים המחפשים שילוב של נגישות, ערכים תזונתיים וטעם מאוזן. שני החטיפים משלבים טעמים מוכרים ואהובים בפורמטים המתאימים לצריכה יומיומית. חטיף שקדים וקשיו מציע שילוב עדין של טעמי אגוזים במרקם נעים, בעוד טעם השוקו־קרמל משלב מרקם רך עם טעמי שוקולד וקרמל ליצירת חוויית טעמים.הסדרה מיועדת לצרכנים מגיל 16 ומעלה, לאנשים העוסקים בפעילות גופנית גם מתונה ולצרכנים המנהלים אורח חיים מאוזן ומחפשים פתרונות חלבוניים זמינים במהלך היום.

חטיף פרו שקדים וקשיו, צילום: סטודיו שטראוס

>>>

משקל: 60 גרם, כשרות: בהשגחת הרבנות הראשית לישראל ובפיקוח מאור הכשרות (MK), אלרגנים: מכיל: חלב, חיטה, סויה, שקדים, אגוזי לוז, אגוזי קשיו.עלול להכיל: גלוטן שיבולת שועל, אגוזי מלך, אגוזי פיסטוק, אגוזי פקאן, אגוזי מקדמיה, ביצים.

נסיינית המערכת: אם את/ת מחפש/ת חטיף שנוח לקחת בתיק ושנותן קצת חלבון בלי להיות “מטורפי ספורט”, זה יכול להיות מעניין עבורכם.

סדרת חלווה בטעמים “אל ארז”

חברת “אל ארז” מרחיבה את הצעת הערך שלה ומשיקה סדרה חדשה של חלווה באיכות גבוהה ובמגוון טעמים, חלווה בטעם וניל, חלווה בטעם שוקו וניל וחלווה בטעם וניל ללא תוספת סוכר. כל מארזי החלווה הינם במשקל של 300 גרם וללא גלוטן.חלווה הינה ממתק עתיק המיוצר בעיקר משומשום טחון (טחינה גולמית), סוכר ולעיתים תוספות של טעמים טבעיים או אגוזים ונחשבת לאחד הממתקים הוותיקים המזוהים ביותר עם תרבויות המזרח התיכון. היא אהובה בזכות טעמה הייחודי, המרקם המתפורר והתחושה שהיא מספקת בפה. בנוסף, אפשר להפוך אותה לחומר גלם מפתיע ורב-שימושי בעולם הקינוחים והאפייה.

חלווה “אל ארז” בטעם וניל – הטעם הקלאסי והאהוב במרקם חלק וטעים עם ניחוח עדין של וניל שמחמיא לטחינה ויוצר שילוב מאוזן של מתוק ואגוזי. זו החלווה האולטימטיבית לאכילה כמו שהיא או לשילוב בקינוחים עדינים כמו עוגיות, עוגות בחושות, בראוניז בהירים או מילוי למאפים מתוקים, עוגות שמרים או לפרלינים.חלווה “אל ארז” בטעם שוקו-וניל – שכבות מתחלפות של חלווה קלאסית וחלווה בטעם שוקולד שמוסיף עומק וטוויסט מתוק-מריר שמתחבר עם קינוחים כמו עוגיות שוקולד צ’יפס, מוס שוקולד או פירורי חלווה לקישוט עוגות.

חלווה “אל ארז” בטעם וניל ללא תוספת סוכר – פתרון לאלו שמקפידים על צריכת סוכר מופחתת או מעדיפים קינוחים טבעיים יותר. טעם החלווה נשמר, אך המתקת המוצר נעשית באמצעות תחליפי סוכר. מרקם החלווה יותר רך ולכן, היא מצוינת לשימוש במתכונים ביתיים למתוקים שמתאימים לסוכרתיים או לדיאטות מאוזנות.

צילום: באדיבות אל-ארז

ניתן להשיג בכל רשתות השיווק.

נסיינית המערכת: אופציה טובה למי שרוצה להפחית מתיקות, אבל עדיין מדובר במוצר שיש בו שומנים טבעיים מהטחינה, אז הוא לא “דיאטטי”, אלא פשוט פחות מתוק ובריא.  החלווה מתאימה למי שאוהב חלווה ורוצה לשלב אותה כחומר גלם במטבח או שימוש כמו ממתק.

*** המוצרים הגיעו לסקירה

הוספת תגובה

הוספת תגובה