עמוד הבית » מיקי שמו פותח סניף חדש בקניון עזריאלי אילון – חצי מיליון שקלים של מתיקות

מיקי שמו פותח סניף חדש בקניון עזריאלי אילון – חצי מיליון שקלים של מתיקות

חנות קניום אילון, צילום: נעמה משיח כהן
קונדיטוריה של השף מיקי שמו ממשיכה לגדול, והפעם מגיעה לקניון עזריאלי אילון עם הסניף ה-17 שלה. המקום החדש, ששטחו 40 מ"ר, נבנה בהשקעה שעברה את חצי מיליון השקלים, ומצטרף למפת הסניפים שכבר פרוסה על כל הארץ - מחיפה והקריות, דרך השרון ועד תל אביב.

“זה מרגש לפתוח סניף חדש דווקא בחנוכה”, אומר מיקי שמו. “חג של אור ומתיקות, וזה בדיוק מה שאנחנו מביאים. עזריאלי אילון הוא קניון מרכזי ואהוב באזור, והסניף החדש יאפשר לעוד הרבה אנשים להגיע למוצרים שלנו,מאפים טריים, עוגות, לחמי מחמצת וקינוחים שאנחנו מכינים בקפידה מחומרי גלם מהשורה הראשונה”.

סניף החדש אילון, צילום: נעמה משיח כהן

>>>מוטי גלעם …

לא סתם חנות מאפים – חוויית לייף סטייל

כשנכנסים לסניף החדש, מיד מבינים שזה לא עוד חנות מאפים שכונתית. העיצוב היוקרתי והמסודר יוצר תחושה של “אירופה קטנה” ויטרינות מוארות להפליא, תצוגה מושלמת של המוצרים, ועיצוב נקי שמזכיר קונדיטוריות יוקרה בחוץ לארץ. מיקי שמו הצליח ליצור כאן משהו שונה  לא רק מקום לקנות עוגה לשבת, אלא חוויה שלמה. זו חנות מאפים של לייף סטייל, מקום שבו רוצים להישאר, להתרשם מהתצוגה, ולהרגיש שקונים משהו מיוחד.

האיכות? רואים אותה במבט ראשון

אפשר להבין הכול מהמראה. המאפים מונחים בוויטרינה כמו יצירות אמנות שכבות מושלמות, גוונים עשירים, ברק טבעי שמעיד על חומרי גלם איכותיים. הקרואסונים נפוחים ומוזהבים בדיוק הנכון, העוגות עם פינישים מדויקים, והחלות  עם קראסט פריך שנשמע כשמחתכים אותו. “אנחנו לא מתפשרים על חומרי גלם”, מדגיש שמו. אנשים יודעים להבדיל בין מאפה שנעשה בקפידה לבין משהו שסתם נאפה.

דברי מאפה סניף החדש, צילום: נעמה משיח כהן

 

קולקציית סופגניות 2025 – קינוחים מכל העולם בבצק אחד

לקראת חנוכה, מיקי שמו משיק את קולקציית הסופגניות החדשה לשנת 2025, שמשלבת בין קלאסיקה לאומנות מודרנית. ההשראה הגיעה מקינוחים מכל רחבי העולם,כל סופגנייה היא בעצם מסע טעמים משלה. בין הטעמים המיוחדים תמצאו: קרם בוראקס עשיר, פיסטוק איכותי, שוקולד בלגי, קרמל מלוח, סופגנייה וגאנית עם נוטלה, רפאלו עם קוקוס ושקדים, ומריבת חלב קרמלית. כל סופגנייה מוכנה במקום, עם בצק אוורירי שעובר תסיסה של שעות, ומילוי נדיב שבאמת מגיע לכל ביס.

צילום: דניאל לילה

 

מבחן הטעם האמיתי: הילדים לא משקרים

חייבת להודות  הילדים שלי טעמו את הסופגניות של מיקי שמו, והביס הראשון כבר עשה את שלו. “זו הסופגנייה הכי טעימה בעולם!” הם הכריזו, ותארו לכם שכשהגעתי לקחת לעצמי נשארה לי רק חתיכה קטנה מסופגניית מריבת החלב ועוד פיסה מהרפאלו. והאמת? הם לגמרי צדקו. הבצק פריך מבחוץ, אוורירי מבפנים, והמילוי עשיר ואיכותי מרגישים בכל ביס שזו סופגנייה שנעשתה כמו שצריך. זו לא סתם סופגנייה של חנוכה, זו חוויה שמרגישה מיוחדת. אם חשקה נפשכם בסופגנייה איכותית שבאמת שווה ללקק את האצבעות אחריה, הגעתם למקום הנכון. ואל דאגה, יש מספיק לכולם.

צילום: דניאל לילה

כמה זה עולה ?

  • סופגנייה קלאסית במילוי ריבה – סופגניית שמרים קלאסית במילוי ריבת תות (7 ₪)
  • סופגנייה קלאסית במילוי ריבת חלב – סופגניית שמרים קלאסית במילוי ריבת חלב ( 7)
  • סופגניית פררו רושה – סופגנייה במילוי קרם פרלינה בציפוי שוקולד מריר ופניני שוקולד (14)
  • סופגניית אמרנה – סופגנייה במילוי קרם וניל בציפוי נפאז’ אמרנה רוזטה קצפת ודובדבן אמרנה (14)
  • סופגניית רפאלו – מילוי של שוקולד לבן וציפוי קוקוס(14)
  • ועוד…

הסניף החדש בעזריאלי אילון  קונדיטוריית שמו כבר פתוח ומזמין אתכם להגיע ולטעום בעצמכם.