עמוד הבית » מתכון להכנת פילה לברק צרוב

מתכון להכנת פילה לברק צרוב

פילה לברק צרוב, צילום: עידן ביטון
תומר חקנזר, השף הראשי של מלון גליליון שבגליל העליון, מוביל את החזון הקולינרי של מלון הפרימיום הממוקם בלב עמק החולה, וממשיך לרגש עם יצירות המשלבות חומרי גלם מקומיים ויצירתיות מרשימה.

הפעם הוא מציג מנה אלגנטית ומעודנת מתפריט הערב: פילה לברק צרוב, המוגש לצד קרם ארטישוק עשיר וקטיפתי, המחמיא לטעמי הדג באופן מושלם.השילוב בין המרקמים, העדינות של הלברק והעומק של הארטישוק יוצר חוויה קולינרית גלילית ייחודית שלא תרצו לפספס.

>>>מגמות העתיד…