השנה, השילוב המושלם של פסטות שטראוס ומוצרי החלב המשובחים של יטבתה מציע פתרון קל, מהיר ומלא השראה.
- רביולי גבינה פסטות שטראוס – מנה חגיגית קלאסית עם מילוי עשיר, המוגשת עם רוטב שמנת גבינות יטבתה, עגבניות צלויות ופרמז’ן מעל.
- רביולי בטטה פסטות שטראוס – מנה חגיגית עם טוויסט מעניין: מילוי בטטה עדין לצד שמנת 15% יטבתה, בצלים מקורמלים, אגוזי פקאן קלויים ובצל ירוק.
- משקל 400 גרם,כשרות בד”צ, אלרגנים מכיל: חיטה (גלוטן), חלב (לקטוז), ביצים.

מתכונים חגיגיים מבית יניב גור אריה, שף ראשי בשטראוס
רביולי גבינה עם רוטב גבינות, עגבניות צלויות ופרמז’ן
רכיבים ל-4 מנות:
- חבילת רביולי גבינה פסטות שטראוס
- מיכל רוטב שמנת גבינות יטבתה
- 12 עגבניות שרי חצויות
- 2 כפות שמן זית, 2 שיני שום כתושות, חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
- 2 כפות עירית קצוצה, 2 כפות פרמז’אנו מגורד גס
אופן ההכנה:
מחממים שמן זית, צורבים את העגבניות עם התיבול, מוציאים. מוסיפים את הרוטב למחבת ומביאים לרתיחה. מבשלים את הרביולי במים רותחים לדקה, מוסיפים לרוטב עם קצת ממי הבישול, מבשלים 2-3 דקות. מגישים עם העגבניות הצלויות והפרמז’אנו.
רביולי בטטה עם שמנת לבישול, בצלים מקורמלים ואגוזי פקאן
רכיבים ל-4 מנות:
- חבילת רביולי בטטה פסטות שטראוס
- מיכל שמנת לבישול 15% יטבתה
- 2 בצלים פרוסים דק, 50 גרם חמאה, כף דבש
- חצי כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור
- 2 כפות אגוזי פקאן קלויים קצוצים, 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
אופן ההכנה:
ממיסים חמאה, מוסיפים את הבצלים ומאדים עד להזהבה עמוקה. מוסיפים דבש ומקרמלים. מוסיפים את השמנת ומתבלים. מבשלים את הרביולי, מוסיפים לרוטב עם מעט ממי הבישול, מבשלים עד שהרוטב מצפה היטב. מגישים עם פקאנים ובצל ירוק מעל.
רוטב שמנת גבינות יטבתה ורוטב שמנת לבישול 15% יטבתה– משקל 250 גרם, כשרון : רובין, אלרגנים- מכיל: חלב לקטוז










הוספת תגובה