עמוד הבית » סדרת DERMA SENSITIVE.קרם דה לה קרם.משקאות סויה טריים.פריכיות דקיקות. ניירות אפייה.דוריטוס

סדרת DERMA SENSITIVE.קרם דה לה קרם.משקאות סויה טריים.פריכיות דקיקות. ניירות אפייה.דוריטוס

סדרת DERMA SENSITIVE, צילום: טל אזולאי
מוצרים חדשים על המדף

סדרת DERMA SENSITIVE  

מותג הטיפוח לגבר  Crèma Men משיק סדרה חדשה לעור רגיש,  DERMA SENSITIVE הכוללת שלושה מוצרים מועשרים בתמצית אלוורה, שעברו בדיקה דרמטולוגית ומיועדים במיוחד לבעלי עור רגיש.מוצרי הסדרה משלבים רכיבים פעילים להרגעת העור, הפחתת גירויים והענקת תחושת רעננות ונוחות לאורך כל היום.

>>>יוצאים לאור…

בסדרה שלושה מוצרים:

  • שמפו וג׳ל רחצה לעור רגיש 2 ב-1 המנקה ומרענן את העור והקרקפת בעדינות, מתאים לשימוש יומיומי ומעניק תחושת רכות מיידית.
  • ג׳ל גילוח לעור רגיש היוצר קצף עשיר המאפשר גילוח נעים ויסודי, מועשר בתמצית אלוורה להרגעת העור ומניעת גירויים.
  • ג׳ל לאחר גילוח לעור רגיש אשר מרגיע, מקרר ומעניק לחות לעור לאחר הגילוח, מסייע במניעת אדמומיות ומותיר תחושת רעננות נעימה.

מוצרי Crèma Men DERMA SENSITIVE  פותחו במיוחד עבור גברים בעלי עור עדין או נוטה לגירוי, ומציעים פתרון טיפוח שלם, במהלך ולאחר הגילוח.כל מוצרי Crèma Men  לא נוסו על בעלי חיים.

שמפו וג’ל רחצה,צילום: טל אזולאי

 

(מחיר ממוצע באתר סטורנקסט מיום 16.12.25:שמפו וג’ל רחצה 2 ב1: 16.5 ₪  תכולה: 700 מ”לhttps://data-analysis.storenext.co.il/#/app/module/mp/topsheet-report/metrics

ג’ל גילוח לעור רגיש: 13 ₪ תכולה: 200 מ”לhttps://data-analysis.storenext.co.il/#/app/module/mp/topsheet-report/metrics

ג’ל לאחר גילוח לעור רגיש: 18.5 ₪  תכולה: 120 מ”לhttps://data-analysis.storenext.co.il/#/app/module/mp/topsheet-report/metrics

חשוב לציין כי בהתאם לחוק המזון חברת קוסמופארם אינה רשאית לפרסם מחיר מומלץ לצרכן , המחירים המצורפים הינם מחירים שנקבעו ע”י רשתות המזון והפארם עצמן.)

 

נסיין המערכת: בדקנו בבית את הסדרת, הבן שלי אהב במיוחד את התחושה המרגיעה אחרי הגילוח על עור צעיר ורגיש: ניקוי ממש התחבר למוצרים לא גורמים לגירוי, גילוח היה נעים וללא אדמומיות, ותחושת נוחות לאורך היום.לגמרי פתרון נוח ויומיומי.

 

קרם דה לה קרם של ד”ר אודי בר

ד”ר אודי בר, מהמובילים בישראל בתחום הרפואה האסתטית, מציג את קרם דה לה קרם המשווק ברישיון משרד הבריאות, מוצר הדגל של המותג לטיפוח עור הפנים. זה לא עוד קרם לחות רגיל, אלא קרם שנבנה בגישה טיפולית ומרכז פרוטוקול טיפוח מתקדם בקרם אחד יוקרתי ועשיר, עם שילוב רכיבים פעילים שנחקרו בהקשר של שיפור מראה סימני גיל לצד מיצויים צמחיים בריכוז גבוה וזאת במטרה לייצר שינוי שנראה ומורגש.

כבר מהשימוש הראשון הקרם מעניק תחושת הידוק ומראה מורם ומתוח יותר, ובהמשך מתקבל אפקט מצטבר שמסייע לעור להיראות מוצק, אחיד וזוהר יותר. במקביל הוא מסייע להבהרת כתמים ופיגמנטציה בעדינות וללא קילוף העור, לשיפור אחידות הגוון ולהחזרת זוהר טבעי. אחד הרכיבים הבולטים בפורמולה הוא ארגיילין (Argireline) רכיב שנחקר בהקשר של שיפור מראה קמטי הבעה ונועד לתמוך במראה חלק יותר בין טיפולים ולכן הקרם מסייע להאריך משמעותית את הזמן בין טיפולי הבוטוקס כחלק משגרת טיפוח עקבית. למרות עושר המרכיבים, הקרם מתאים גם לשימוש יומיומי ומתחת לאיפור, עם גימור מט-בוהק והחלקת מראה העור. קרם דה לה קרם מתאים לשימוש מגיל 30 ומעלה ומומלץ לשימוש בוקר וערב. הקרם מגיע בשתי פורמולציות בהתאם לסוג העור: קרם דה לה קרם וקרם דה לה קרם ריץ’, עם תוספת שמן בוראז’ ומיצוי אבוקדו להזנה אינטנסיבית ולחות עמוקה לעור יבש במיוחד.

צילום: מיכאל טופיול

 

מחיר: 580 ₪ ל-50 מ״ל.ניתן להשיג באתר ד”ר אודי בר  https://www.dr-barr.com

נסיינית המערכת: הקרם דה לה קרם של ד”ר אודי בר הוא קרם פנים יוקרתי שנבנה בגישה טיפולית, ולא כקרם לחות סטנדרטי. המרקם עשיר אך נעים לשימוש, נספג היטב ואינו מותיר תחושת כובד על העור. כבר מהשימוש הראשון מורגשת תחושת הידוק קלה, והעור נראה מתוח ומאוזן יותר. בשימוש יומיומי ומתמשך מתקבל אפקט מצטבר של שיפור במראה המוצקות, אחידות הגוון והזוהר הכללי של העור.אחד היתרונות הבולטים של הקרם הוא השילוב של Argireline  רכיב שנחקר בהקשר של טשטוש מראה קמטי הבעה. הקרם משתלב בשגרת טיפוח שמטרתה לשמור על מראה עור חלק ורענן לאורך זמן. מעבר לפורמולה עצמה, ניכרת תשומת לב גם לחוויית השימוש: הקרם מגיע באריזה מרשימה ויוקרתית, עם עיצוב נקי ואלגנטי שמשדר איכות, מקצועיות וסטנדרט גבוה, כזה שמרגיש כמו מוצר קליניקה פרימיום. האריזה משלימה את חוויית המוצר ומחזקת את תחושת ההשקעה והאיכות מהרגע הראשון.

 

משקאות סויה טריים

 אלפרו, מותג החלב הצמחי המוביל באירופה, משיק לראשונה בישראל משקאות סויה טריים במקרר, מתוצרת המחלבה הצמחית החדשה של שטראוס בצפון.סדרת משקאות הסויה החדשה כוללת ארבעה מוצרים: אלפרו סויה בריסטה 1 ליטר, אלפרו סויה בריסטה ללא סוכר 1 ליטר, אלפרו סויה בטעם וניל 1 ליטר ואלפרו סויה בריסטה 500 מ״ל. המשקאות מתאימים להקצפה, עשירים בחלבון מהצומח, מהווים מקור לסידן ולוויטמינים, אינם מכילים צבעי מאכל או חומרים משמרים, ומיוצרים מפולי סויה שאינם מהונדסים גנטית, ומותאמים בטעמם לצרכן הישראלי, תוך שמירה על כל היתרונות התזונתיים של הסויה.

משקל: סויה 500 מ”ל, סויה 1 ליטר,סויה לל”ס 1 ליטר,סויה וניל 1 ליטר, כשרות:רובין לימות השנה, בית יוסף, אלרגנים:מכיל: סויה עלול להכיל: אגוזים (שקד).

נסיינית המערכת: יש מענה לחובבי הקפה עם גרסאות בריסטה אשר ניתנות להקצפה, לצד אפשרות ללא סוכר. המשקאות הללו עשירים בחלבון מהצומח, מועשרים בסידן ובוויטמינים, וללא חומרים משמרים או צבעי מאכל וזה  עונה בדיוק על מה שמצפים ממשקה צמחי איכותי.המוצר לא מתאמץ להרשים אלא פשוט עושה את העבודה. הטעם אכן מותאם לחך עבורי, מהיום יש לו סיכוי טוב להפוך לבחירה קבועה במקרר שלי.

פריכיות דקיקות מאורז מלא בטעמי זעתר וברביקיו

מותג אנרג’י מקבוצת שטראוס, משיק שני טעמים חדשים של פריכיות דקיקות מאורז מלא – בטעמי זעתר וברביקיו.המהלך נועד לתת מענה לצרכנים המחפשים פתרון נשנוש לצריכה מדודה, ללא מדבקות אדומות, כחלק ממגמת החיפוש אחר חלופות מאוזנות יותר לצריכה בהזדמנויות שונות-מחוץ ובתוך הבית.הפריכיות החדשות מיוצרות באפייה מאורז מלא, בעלות מרקם דק וקריספי במיוחד, ומשווקות באריזות אישיות. כל שקית מכילה מנה מדודה של קלוריות, ומאפשרת שליטה בכמות בתוך שגרת היום.

משקל: 30 גרם,כשרות:בד”ץ העדה החרדית (לימות השנה) ורבנות ראשון לציון בפסח,אלרגנים:עלול להכיל: סויה

נסיינית המערכת: האריזות האישיות הן אחד היתרונות הבולטים של המוצר. כל שקית מכילה כמות מדודה של קלוריות, מה שמקל על שליטה בכמויות ומתאים לנשנוש בעבודה, בלימודים או מחוץ לבית. העובדה שהמוצרים אינם נושאים מדבקות אדומות תואמת את מגמת החיפוש אחר חלופות אחראיות יותר לנשנושים קלאסיים.  נשנוש פשוט, נגיש ויומיומי, עם דגש על דגן מלא וסיבים תזונתיים.

 

ניירות אפייה לתבנית עגולה

נייר אפייה המותאם לתבנית עגולה,פתרון המושלם לאפייה קלה ומהירה בתבנית עגולה.נייר אפייה המותאם במיוחד לתבנית העגולה, לאפיית עוגות, פשטידות ועוד. הנייר עמיד בחום עד 220 מעלות צלזיוס ומאפשר ליצור מנות טעימות לכל המשפחה בקלות ובמהירות. מהיום, אין עוד צורך בחיתוך והתאמה של נייר האפייה, פשוט הניחו את סנו סושי נייר אפייה לתבנית עגולה ישירות בתוך התבנית, הוסיפו את התערובת והתחילו לאפות. היתרונות של המוצר: התאמה מושלמת לתבנית, מידות הנייר תואמות בדיוק את התבנית העגולה הממוצעת (26 ס”מ) ואין צורך לחתוך או להתאים.שליפה קלה, העוגה או הפשטידה יתנתקו מהנייר בקלות ובמהירות, בלי קרעים או פירורים.ניקוי קל, התבנית נותרת נקייה לאחר השימוש וחוסכת לכם זמן ומאמץ.

סנו סושי נייר אפייה לתבנית עגולה,צילום: אורי גרון

 

  • מידות:  26 ס”מ (רוחב) X 6 ס”מ(גובה), באריזה: 30 יחידות, מחיר: 15.90 שקלים (לפי אתר זאפ). להשיג ברשתות השיווק ובאתר סנו עד הבית: https://shop.sano.co.il/

נסיינית המערכת: נייר האפייה מציע פתרון פשוט ונוח ופחות התעסקויות מיותרות באפייה הביתית במקום למדוד, לגזור ולקפל, הנייר מגיע מוכן לשימוש ומתאים ישירות לתבנית עגולה.השימוש בו נוח וקל. הנייר באפייה שומר על יציבות ואינו נדבק, מה שמאפשר שליפה קלה ונקייה של המאפה בסיום. אחד היתרונות הבולטים הוא שמירת התבנית נקייה לאחר השימוש. המאפה נפרד מהנייר בקלות, ללא קרעים או פירורים, והניקוי מצטמצם לשטיפה מהירה. מדובר במוצר פרקטי ונוח.פתרון קטן שעושה את ההבדל בשגרה היומיומית במטבח.

דוריטוס בטעם קארי קוקוס

מותג דוריטוס של שטראוס ממשיך להתחבר לטרנדים, טעמים ותרבויות מהעולם. לקראת החורף משיק המותג טעם חדש בסדרת “טעמים מהעולם”, הפעם בהשראת מנה תאילנדית אהובה במיוחד: דוריטוס בטעם קארי קוקוס. מדובר בטעם חדש במהדורה מוגבלת, שמביא את ייחודיות המטבח התאילנדי אל תוך עולם החטיפים הישראלי. מנת הקארי קוקוס מבוססת על שילוב של קארי תאילנדי עשיר עם קוקוס קרמי ועדין, שכעת מתחבר באופן מושלם לחדות ולקראנצ’יות האייקונית של דוריטוס, ויוצר חוויית טעם שמביאה את בנגקוק לביס של הלילה. טרנד הטעמים הגלובליים ממשיך לשנות את קטגוריית החטיפים בישראל, עם ביקוש גובר לחוויות אותנטיות בהשראת מנות ממטבחים בינלאומיים. דוריטוס קארי קוקוס ממשיך את סדרת טעמים מהעולם של דוריטוס – מהדורות מוגבלות בהשראת מנות אהובות מרחבי העולם.

דורטוס בטעם קארי קוקוס, צילום: סטודיו שטראוס

 

משקל: 70 גרם, כשרות: כשרות בד”צ העדה החרדית, אלרגנים: טבעוני, ללא גלוטן, ללא בוטנים.

נסיינית המערכת: טעמים מהמטבח התאילנדי, הם לא גימיק אלא משהו שהקהל הישראלי כבר מכיר ואוהב. קארי קוקוס הוא טעם נגיש יחסית, לא קיצוני מדי.השילוב בין קארי מתובל לקוקוס קרמי מתאים מלמותג. החריפות מאוזנת ורכה.

*** המוצרים הגיעו לסקירה

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה