מדובר בסומקים בפורמולה שלדברי אדידה אין בשוק. אפשר למרוח אותם מתחת לפודרה וגם מעליה. בדרך כלל כל קרם שמורחים מעל פודרה יוצר גרגרים על העור, וכאן, היא מבטיחה, זה מוצר אחר. הסומק גם רטוב וגם יבש, הכול במוצר אחד.

כל סומק נושא שם של טאלנטית שבנתה קריירה: ספיר אביסרור, אדל פסלוב, יעל שלביה ואנה זאק. אדידה התאימה כל גוון לגוון העור של הטאלנטית שעל שמה הוא נקרא. גם הברונזרים של המותג נמרחים על העור בקלות, כמו חמאה.

אדידה חולמת כבר יותר מ-20 שנה להקים מותג איפור משלה. “זה קורה סוף סוף”, היא אומרת, “ויש עוד מוצרים עתידיים”. לאורך השנים עבדה עם חברות קוסמטיקה, וכך צברה ידע על מה חסר בשוק ומה נשים צריכות, ובעיקר עבדה לאורך זמן עם נשים. “המותג הזה הוא עבור נשים”, היא אומרת. “שאלתי שנים מה חסר, והנה היום התשובה בבקבוק”. השם ERAA הוא ראשי תיבות של שמה.
לרכישה: אתר המותג.








הוספת תגובה