עמוד הבית » מסעדת OCD בהתמודדות עם הקורונה
הברנז'ה / רכילות עיסקית

מסעדת OCD בהתמודדות עם הקורונה

רז רהב שף צילום יחצ
לאור ההגבלות החדשות מול מגפת הקורונה רז רהב, שף ובעלים של מסעדת OCD מדבר על התפיסה של ההגבלות .
לדבריו של שף  רז ורהב כמו שמרטין לותר קינג אמר:
״חמלה אמיתית היא יותר מאשר זריקת מטבע לקבצן. *היא ההבנה שמערכת המייצרת קבצנים צריכה להיבנות מחדש.*"
תקופות קשות והזויות שכאלו מעמידות את כולם במבחן.
ההנהגה שלנו, באופן בו היא תנהל את המשבר ואנחנו כתעשייה באופן בו נתאחד לצורך מה שחשוב באמת.
אמרו הרבה ויגידו עוד על הניהול הלא מוצלח של המשבר, ההחלטות ההזויות והשליפות מהמותן.
אבל,  נמשיך לשמור על אופטימיות ולזכור שהשגרה והחיים חזקים יותר מהכל, ונוטים לחזור למסלולם בזכות עבודה קשה.
אם הסגר הקודם היה בסימן ניהול משברים והתבגרות עסקית, הסגר הזה הוא בסימן אחדות ועמידה יחד של
תעשייה שלמה שמחזיקה מאות אלפים של ישראלים מוכשרים.
הייתי שמח לראות פחות מקבץ של אינדיבידואלים ויותר פעולות של תעשייה שלמה. We need to take one for the team.”.