ATOM, מותג ספורטיבי ספרדי שהפך בשנתיים האחרונות לשם דבר באירופה, הגיע לישראל בבלעדיות של א.א אורטופדיה. וזו לא סתם שותפות, זה שידוך שנראה כמו סיפור אהבה אמיתי. “חיפשנו מותג שידבר על כף הרגל באותה השפה שלנו,” מסביר גיא אלוביץ, מנכ”ל א.א אורטופדיה. . הרשת פועלת בשוק הישראלי מעל 30 שנה, מטפלת בחיילים עם צרכים מיוחדים, מתמחה בהתאמת מדרסים לכל קופות החולים ופרוסה על 50 סניפים ברחבי הארץ, יודעת בדיוק מה זה אומר לשים את הבריאות במרכז. ואז הם נתקלו ב-ATOM. חברה משפחתית משלושה דורים מארנדו שבצפון ספרד, שהחליטה ב-2022 לעשות משהו אחר עם הידע של יותר משישה עשורים בייצור נעליים. לא רק נעלי ריצה יפות, אלא משהו שבאמת חושב על מה שקורה לגוף בזמן התנועה.

מה באמת יש כאן?
הבוקר הוצגו שני דגמים שמייצגים את הגישה הזו. ה-Terra-Max, נעל שטח שנולדה משיתוף פעולה עם מריו רומאן, אלוף העולם הספרדי ברכיבת אופנועי שטח מסוג Hard Enduro. כן, שמעתם נכון. קחו את הידע של מישהו שחי בשטחים הכי אכזריים, תרגמו אותו לנעל ריצה ותקבלו 310 גרם של טכנולוגיה שלוקחת אחיזה למקום אחר לגמרי. והנעליים האלה? יפות באופן מפתיע. אבל זה לא רק המראה, הסוליה שלהן ממש מדמה צמיג של משאית. תחשבו על זה שנייה: אותה חשיבה שעומדת מאחורי רכב שצריך לעבור כל שטח, מתורגמת לכף הרגל שלכם. חלק מהדגמים עמידים למים לחלוטין, כי כשאתם בשטח, הטבע לא ממש שואל אתכם אם נוח לכם להירטב. זו נעל שטח שבנויה להחזיק מעמד לא רק בפארק השכונתי, אלא בכל מקום שבו תחליטו לקחת אותה. לצד זה, ה-GP-Max לריצות כביש. רק 273 גרם לגברים, 230 לנשים, אבל עם מערכת ריפוד שנקראת Mousse Max שם שנשמע כמו קינוח צרפתי אבל מתנהג כמו מהנדס מכני מושלם.

הטרנד שמשתלט
“ספורט ואופנה צומחים יחד בשנים האחרונות,” אומר אלוביץ, ואי אפשר שלא להסכים. בשנתיים האחרונות, הקו בין נעלי ריצה לנעלי רחוב כמעט נמחק. אנשים רוצים להיראות טוב בדרך למשרד, אבל גם לעבור את הסבב בפארק בלי לשלם על זה בכאב ברכיים.ATOM מבינה את זה. הנעליים מגיעות במגוון צבעים ושילובים שנראים מספיק טוב למסעדה, אבל עם הטכנולוגיה הזו לא תתביישו להתייצב איתן לחצי מרתון.

למה זה משנה?
יש משהו מרענן בגישה הזו. בשוק שבו כולם מדברים על “פריצת דרך” ו”מהפכה”, ATOM מגיעה בלי הרבה רעש. ייצור בספרד, לא במפעל ענק באסיה. שלושה דורות של ניסיון משפחתי, לא סטארט-אפ שצץ בן לילה. טכנולוגיה שפותחה עם אלופי עולם אמיתיים, לא עם שגרירי מותג משוכללים. והכי חשוב, חברה שמבינה שלפני שאתה רץ, אתה צריך לעמוד. ושלפני שאתה עומד, אתה צריך כף רגל בריאה.

המחירים? 680-749 שקלים. לא זול, אבל גם לא המחיר המטורף של המותגים הגדולים. בדיוק באמצע שם שבו האיכות נפגשת עם ההגיון. הנעליים כבר זמינות ב-50 סניפי א.א אורטופדיה ובאתר atom-israel.co.il.אם אתם כאלה שמתלבטים בין המראה לתחושה, בין הסגנון לבריאות זה אולי הרגע לבוא ולבדוק מה זה אומר כשלא צריך לבחור.








הוספת תגובה