בימים אלה מוקמים 3 סניפים חדשים שיפתחו במקביל בדובאי, רשת חדשה של מותג הקוסמטיקה L.RAPHAEL Geneve. מוצרי טיפוח בינלאומיים שפותחו על ידי מדענים בשוויץ בתחילה כחנויות בתוך הסניפים ואחר כך כרשת עצמאית.
רונית רפאל
רונית רפאל החלה דרכה בתחום האסתטיקה לפני 36 שנה, פרצה את הדרך לתחום כולו והיוותה השראה לרבים אחרים שעד היום הולכים בעקבותיה. מאז היא מובילה את תחום האסתטיקה המתקדמת בישראל ומובילה בפיתוחים וחידושים בתחומי הקוסמטיקה, האסתטיקה וה wellness. לפני 15 שנה, השיקה את מותג הטיפוח הבינלאומי L.RAPHAEL Geneve, הזוכה להצלחה בבירות אירופה וארה”ב.
לאחרונה רכשה רפאל את רשת סטודיו C, שמתאימה בסינרגיה מושלמת לפעילות מרכזי היופי והטיפוח אשר בבעלותה. שני הסניפים הראשונים , שעברו שיפוץ במיליוני שקלים, נפתחו מחדש במרכז צמרות בהרצליה ובאשדוד. הסניפים משלבים את השיטות הוותיקות והאהובות של סטודיו C לצד שיטות חדשות יותר ואופנתיות יותר. בכל סניף תפעל חנות למוצרי טיפוח וספא וצמוד אליהם יפעלו מספר חדרי טיפולים שיתמקדו בטיפולי פנים בסיסיים בשיטות הידועות של רונית רפאל. לדברי רונית, קטגוריית מוצרי הטיפוח מהווה כבר כרבע מכלל הפעילות של החברה והיא צפויה לגדול מאד עם פתיחת הרשת בישראל והתרחבות הצפויה של L.RAPHAEL בעולם.

גם השנה רונית רפאל היא אחת מנותנות החסות בשבוע האופנה, קורנית FAC בנמל תל אביב 2023. בין הטפולים, טיפול הבהרה וריענון באמצעות גלי רדיו ומסכות ויטמין C , וטיפולי אוקסי.
לצד הפעילות המסחרית הענפה, רונית רפאל ממשיכה להתמקד בפעילות הציבורית שלה ובתנועה שהיא הקימה הצבא העולמי נגד התעללות מינית בילדים globalarmyagainstchildabuse למען קידום המודעות לפגיעות על רקע מיני בתוך המשפחה. ידוע כבר על למעלה מ 220 מיליון ילדים שנאנסו ועוברים התעללות מינית בתוך המשפחה על ידי אנשים קרובים שהם מכירים, אחים, הורים, משפחה וחברים קרובים, “מדובר במגפה של ממש ורק ערנות לתופעה וחינוך מגיל צעיר יכולים להוקיע את התופעה”.בוועידת הנשיאים והמנהיגים שנערכה לאחרונה בבאקו, הציגה רפאל את הבעיה ואת הפתרונות האפשריים במטרה לגייס את מנהיגי העולם לקחת חלק בהסברה למניעת תופעה איומה זו. מדובר בתופעה נפוצה כל כך שמודחקת לשולי החדשות ואנשים נרתעים מלטפל בה.
לאור הנאמר הפאנל שפתח את תצוגת האופנה של המעצב אהרן גניש, עסק בנושא זה בהובלתן של גלית גוטמן ודליה מזור. בפנל השתתפה גם רונית רפאל שסיפרה על הפעילות הבינלאומית שלה בנושא וגיוס האו”ם לטובת הנושא ולצידה הילה צור- שנחשפה בתוכנית המקור, מי שהייתה קורבן להתעללות מינית מצד אחיה וסיפורה זיעזע את המדינה.
הוספת תגובה