המסעדה משתרעת על פני שטח מרווח של 250 מ”ר וכוללת כ-150 מקומות ישיבה, בקונספט בראסרי המשלב מנות חלביות עשירות, תפריט שף מגוון, בר יינות רחב ותפריט קוקטיילים ייחודי המותאם במיוחד לסניף זה. בנוסף, המקום מציע תפריט בוקר שמוגש עד השעה 13:00, לצד מנות ראשונות, עיקריות, בראנצ’ים וקינוחים מוקפדים.

חובבי היין ימצאו עניין מיוחד במבחר הייחודי של יותר מ-20 סוגי יינות בוטיק כשרים, לצד תפריט דגים טריים שנבחרו בקפידה – שמרימים את הרמה של הקולינריה הכשרה לרף חדש.אחד האלמנטים הבולטים בסניף הוא חלל VIP נפרד, המיועד לאירועים פרטיים, מפגשים עסקיים ואף סדנאות יין. בכך הרשת ממשיכה את מגמת השילוב שבין מסעדנות איכותית לבין חוויית אירוח אינטימית ויוקרתית. לדברי יאיר מלכה, מנכ”ל קבוצת גרג:”אנחנו גאים להשיק את הסניף השמיני של קיטשן בראסרי בירושלים. זיהינו ביקוש הולך וגדל למסעדות שף כשרות שמציעות חוויית בילוי משפחתית במחירים נגישים – והמותג שלנו בדיוק עונה על הצורך הזה. נמשיך להתרחב ללוקיישנים נבחרים ברחבי הארץ.”

התרשמות מהאירוע: בערב ההשקה ניכרה השקעה בכל פרט, החל מהאירוח היוקרתי ועד למנות המוקפדות והטעימות. במיוחד בלט מגוון מנות הדגים, שהוגשו ברמה גבוהה ועם נגיעות שף מקוריות. המיקום המרכזי בממילא מוסיף יתרון משמעותי נוח להגעה, נעים לשהייה, ומתאים גם לאורחים מבחוץ. העיר ירושלים הרוויחה תוספת מבורכת לעולם הקולינריה המקומי.
הוספת תגובה