בתוך המועדון עצמו, האווירה נעימה ומוקפדת. מקומות הישיבה נוחים, החלל מרווח, ומעל הכול, במה עם תאורה שמורגש שהושקעה בה מחשבה. זה לא עוד “אולם אירועים” גנרי. יש כאן ניסיון אמיתי ליצור מרחב שמזמין להישאר, לא רק לצפות ולעזוב.

מיכה שטרית פתח את המועדון וזה היה הבחירה הנכונה
להופעת הפתיחה הגיע מיכה שטרית, במופע אקוסטי אינטימי שהתאים בול לרוח המקום. שטרית, שילווה אותנו כבר יותר משלושה עשורים, מ”החברים של נטשה” ועד היום, עמד על הבמה עם גיטרה בלבד, וקולו נשמע בדיוק כמו שזוכרים אותו: נקי, חם, ובלי סימן להתבלות. הוא פתח בשירי נוסטלגיה מ”החברים של נטשה”, ובין שיר לשיר סיפר. סיפר על החברות רבת השנים שלו עם ארקדי דוכין, על השיר הראשון שכתבו יחד עבור זמר צעיר בשם רון שובל, שיר שבסוף הפך ללהיט של ממש בישראל. סיפר גם על הכנרת, על הבילויים שם שהיו לו השראה לכתיבת “טבריה”. הרגעים האלה, שבהם הוא פשוט מספר, הם אלה שהפכו את הערב למשהו אישי ולא רק להופעה עוד שיר-עוד שיר.

הקהל, שהכיר כל מילה, שר איתו לאורך רוב הערב והריע ללא הפסקה. היה קשה שלא להתאהב בו שם על הבמה מיכה בגרסתו הכי חשופה, גיטרה וקול, בלי שום דבר מיותר.
עוד לפני שהמועדון הוכיח את עצמו כמקום להופעות גדולות, הוא כבר הוכיח שהוא יודע לארח ערב אינטימי.
UpTown נבנה לתת מענה למגוון רחב של סוגי אירועים, מהופעות בעמידה שיכולות לארח עד 900 איש, ועד ערבי גאלה וישיבה מסודרת ל-500 אורחים. אבל הערב הפותח עם מיכה שטרית הראה דווקא את הצד השני של המקום: היכולת ליצור אינטימיות, גם בחלל גדול וחדש. מ- 1 באוגוסט צפוי המועדון לארח עוד כמה מהשמות החמים בסצנה הישראלית, וברור שיש לו עוד הרבה מה להוכיח. אבל אם ההופעה הראשונה היא סימן למה שצפוי נראה ש-UpTown כבר עשה רושם ראשוני מוצלח.
מעבר לתוכן עצמו, גם ההגעה למקום היא יתרון לא מבוטל. מדובר במיקום אורבני נוח בלב תל אביב, באזור ההייטק, עם חניה זמינה שהופכת את ההגעה לפשוטה בהרבה ממה שרגילים אליו בהופעות בעיר. מי שרוצה לתפוס את המופעים הבאים, כדאי לעקוב אחרי המועדון כדי לא לפספס.








הוספת תגובה