כבר בכניסה נשמעים צחוקים ושיחות בצרפתית, והנעימות והחום ששוררים במקום מבטיחים חוויה בלתי נשכחת. ישראל חביב, מנהל המסעדה, מקבל את פנינו בחיוך מלבב ועיניים בורקות, ומלווה אותנו לשולחן השמור. המסע הקולינרי נפתח בשתי כוסות יין אוסטרי יבש ופירותי, המכינות את החך למנות המיוחדות שיגיעו. שם המסעדה דאשי – מגיע מהמילה היפנית לציר ירקות מסורתי, ומהווה גם מחווה לאחד משפי המקום. המסעדה, שנפתחה לפני תשעה חודשים, מציעה מטבח יפני עם קריצה לדרום אמריקה. תחת שרביטו של השף המוכשר תומאס לאון בלרדי, שעיצב את התפריט המתוחכם וממשיך ללוות את המקום, דאשי מביאה חדשנות קולינרית לעיר. הבחירה במטבח יפני נבעה מהתמחות השפים בתחום והצורך במסעדת סושי כשרה באיכות גבוהה באזור.

האווירה במסעדה קסומה בסגנון מינימליסטי יפני, וניכר שכל האורחים נהנים מחוויה יוצאת דופן. כל מנה מוגשת כיצירת אמנות מפוסלת על צלחות שיש מיוחדות. הצבעוניות העשירה של הדגים הטריים, המרקמים המדויקים והטריות המענגת יוצרים סימפוניה קולינרית מושלמת. האינטליגנציה הקולינרית ניכרת בכל צלחת, מעידה על כישרון נדיר והבנה עמוקה של המטבח היפני. המסעדה מקפידה על חומרי גלם מיובאים איכותיים: מאצות נורי מיוחדות, דרך וואסבי טרי ועד לפטריות וחומץ אורז מובחרים. כל אלה משתלבים בתפריט עשיר תחת כשרות נתניה.

חוויית האומקסה בדאשי מציעה שלושה סטים מרשימים:
הסט הראשון (560 ₪ לזוג) מציע מנות ראשונות מרשימות הכוללות טרטלת טונה, שיפוד סלמון בטריאקי וסביצ'ה דג לבן. בחלק הביניים מוגשים ניגירי ניקיי דג לבן, טונה XP, וולקנו טונה ודאשי רול, מלווים ביין שרדונה יבש מעודן. העיקריות כוללות בלאק מוסר וספיישל משתנה של השף.
הסט השני (650 ₪ לזוג) פותח בטרטלת טונה ושיפודי סלמון בטריאקי. בחלק הביניים מגיע סשימי פריסטייל, שמונה יחידות ניגירי XP, מנגו רול ווולקנו רול. העיקריות מציעות שיפוד "קראי" וטאטאקי סינטה.
הסט השלישי (650 ₪ לזוג) הוא חגיגת או-טורו מפוארת, הכוללת טרטלת טונה וקריספי רייס טונה כפתיחה. בחלק הביניים מוגשים סשימי או-טורו, ניגירי או-טורו, וולקנו טונה ורול TNT. העיקריות כוללות שיפוד או-טורו וספיישל משתנה של השף.

זוהי לא סתם מסעדה, אלא חגיגה קולינרית המשלבת דיוק יפני עם שמחת חיים. כל ביס מזכיר את הכישרון הנדרש מהשף, ואת היופי שאפשר ליצור על צלחת. לחובבי המטבח היפני, דאשי אינה המלצה – היא חובה. זוהי חוויה קולינרית שלא נראתה כמותה בנתניה, המציעה טעמים מדויקים, הגשה מרהיבה ואווירה בלתי נשכחת. האהבה והתשוקה למטבח היפני ניכרות בכל פרט הן מבחירת חומרי הגלם הטריים ביותר ועד להגשה המוקפדת. זהו מקום שמצליח להפוך כל ארוחה לחוויה מרגשת ובלתי נשכחת, המוכיחה שגם בלב נתניה אפשר למצוא את הקסם של המטבח היפני האותנטי והמרגש.
כתובת: הרצל 1, מדרחוב נתניה
שעות פעילות:
ראשון-רביעי: 12:00-23:00
חמישי: 12:00-24:00
מוצ"ש: 20:00-24:00
הוספת תגובה