עמוד הבית » המבורגר הטבעוני החדש – Sensational by Garden Gourmet

המבורגר הטבעוני החדש – Sensational by Garden Gourmet

יר גולדשטיין, מנכ"ל Good Food Institute ישראל, אופק רון, סמנכ"ל פיתוח עסקי בויגן פרינדלי, עמרי פז, מנכ"ל ויגן פרינדלי, חגית אדלר, מנכ״לית אסם-נסטלה פרופשיונל, שני בן עמי, מנהלת השיווק של אסם-נסטלה. צילום גלעד אילוז

שבועיים לפני ראש השנה השיקה מסעדת ריינבו, המסעדה הטבעונית האהובה בתל אביב, את ההמבורגר הטבעוני החדש והמדובר-  Sensational by Garden Gourmet המשווק ע"י חברת אסם-נסטלה, וישווק למסעדות בישראל החל מהשבוע. הסנסשיונל בורגר צמחוני (Sensational Burger), מבוסס על חלבון סויה וחיטה ופותח על ידי נסטלה בארה"ב, הוא מציע ערך תזונתי גבוה עם 16 גרם חלבון ביחידה, לצד ברזל וסיבים תזונתיים.

הוא מכיל פחות קלוריות, פחות שומן ופחות שומן רווי בהשוואה לקציצת בשר ואינו מכיל כלל שומן טראנס או כולסטרול. שילוב של שמנים צמחיים כמו שמן קנולה וקוקוס -מעניק להמבורגר מראה של בשר משוייש. רכז סלק, רימונים, גזר, דומדמניות ופלפל אדום מייצרים צבע אדמדם הדומה לזה של המבורגר בשרי.

צילום נעמה משיח כהן

ההמבורגר הטבעוני זכה לציונים גבוהים במבחני הטעימה שנערכו לו בכל העולם והוא מספק חוויה חדשה של בשר, ללא רכיב הבשר. הוא עסיסי ובעל מרקם רך.

לאירוע ההשקה הגיעו עשרות טבעוניים שחיכו לבואו של ההמבורגר החדש. בין האורחים נכחו עמרי פז, מנכ"ל ויגן פרינדלי,  חגית אדלר, מנכ״לית אסם-נסטלה פרופשיונל, שני בן עמי, מנהלת השיווק של אסם-נסטלה פרופשיונל וניר גולדשטיין, מנכ"ל Good Food Institute ישראל.

הוספת תגובה

הוספת תגובה