עמוד הבית » מתכון טליאטלה תרד, פטה וקשקבל לערב רומנטי

מתכון טליאטלה תרד, פטה וקשקבל לערב רומנטי

צילום: אפיק גבאי
מנת פסטה קלה ומפתיעה לארוחת ערב זוגית

לכבוד ואלנטיין דיי מתכון למנה פשוטה וטעימה של פסטה טליאטלה של ברילה  עם תרד, פטה וקשקבל. תוסיפו בקבוק יין ויש לכם ערב זוגי מושלם.

חומרים ל-4-5 מנות:

1 חבילה (500 גרם) טליאטלה של ברילה

500 גרם עלי תרד

2 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

חצי צ׳ילי קצוץ (לא חובה)

200 גרם גבינת פטה מפוררת

100 גרם  גבינת קשקבל מגוררת

מלח ופלפל שחור גרוס

 הוראות הכנה:

1.מבשלים את הפסטה בסיר עם מי מלח רותחים לפי הוראות היצרן. בחצי דקה האחרונה מוסיפים את עלי התרד ומסננים יחד לקערה.

2.מוסיפים את השום, שמן זית, צ׳ילי, פטה וקשקבל, מלח ופלפל. מערבבים יחד ומגישים.

יום אהבה שמח!

הוספת תגובה

הוספת תגובה