עמוד הבית » קרפצ'יו אננס ואבוקדו בטעמי הדר
אוכל

קרפצ'יו אננס ואבוקדו בטעמי הדר

חוגגים את שבוע הגסטרונומיה הצרפתית בלגעת באוכל צילום רפי דלויה

מרכיבים ל- 6 אנשים:

1 יחידת אננס טרי

2 יחידות אבוקדו

2 יחידות לימון

100 מ"ל שמן זית

150 גרם לחם דאפיס

סירופ לימון חם –( 30 מעלות)

גרעיני אניס (כוכב)

1 יחידה קליפת תפוז יבשה

אופן ההכנה:

מרסקים את תוכן האבוקדו, מוסיפים את מיץ הלימון החם ואת שמן הזית.

התערובת חייבת להיות סמיכה וחלקה.

מייבשים את עוגת הדבש בתנור.

מעבירים אותו למיקסר לקבלת פירורי לחם עדינים.

חותכים את האננס לפרוסות דקות וטובלים בסירופ החם לכמה דקות.

מניחים את הפרוסות על צלחת, עם קרם האבוקדו ופירורי הלחם מעל.

שף ז'וזף ויולה מצרפת בלגעת באוכל
צילום רפי דלויה

באדיבות שף ז'וזף ויולה ממסעדות Daniel&Denise – במסגרת סדנת אומן בלגעת באוכל –

שבוע גסטרונומיה צרפתית 2020