עמוד הבית » שיפודי עוף במחבת

שיפודי עוף במחבת

שיפודי עוף באדיבות חלי ממן

באדיבות חלי ממן, מייסדת רשת תמיכה לאורח חיים בריא

מרכיבים:

  • 1 כפית טימין יבש או טרי
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 4 עגבניות בשלות ללא קליפה, חתוכות לרבעים
  • תרסיס שמן או כפית שמן זית
  • 600 גרם נתחי פרגית משופדים
  • רבע כפית צ'ילי
  • 1 כפית חרדל גריגירים
  • פלפלים בצבעים חתוכים לריבועים
  • להגשה: 1/2 כוס בצל ירוק

אופן הכנה:

מחממים את השמן במחבת כבדה על אש גבוהה, מניחים את השיפודים במחבת הלוהטת וצולים אותם 3-4 דקות מכל צד.  מתבלים במלח ופלפל.  מוסיפים למחבת את העגבניות והאת התבלינים .  מבשלים כ- 10 דקות נוספות על אש בינונית.  מדי פעם בפעם הופכים את השיפודים.

מפזרים על המנה את הבצל הירוק ומגישים.