מאחורי המותג כשנה וחצי של פיתוח, שבמהלכן עבדו רוט והצוות על הטעמים, חומרי הגלם, המרקמים והתוספות עד שהמוצר התגבש. לדברי השף מושיק רוט: “FRANKCO נולד מתוך הרצון שלי להחזיר את הכבוד לנקניקייה ולהפוך אותה למנה שאני גאה להגיש, בדיוק כמו כל מנה שיוצאת מהמטבח שלי. במשך שנה וחצי עבדנו על פיתוח המוצר, בחירת חומרי הגלם ושילובי הטעמים, עד שהגענו לתוצאה שרציתי. פתיחת הסניף הראשון היא רגע מרגש עבורי, שבו כל העבודה והחזון שלנו הופכים למציאות, ואני שמח שסוף סוף הקהל יכול להגיע ולטעום.”הנקניקיות עשויות מנתחים מובחרים ועוברות הכנה כפולה במקום, מול העיניים של הלקוח: קודם בתנור ואחר כך בגריל פסים, שמעניק להן קראסט שלא נפוץ בישראל.

את הסניף הקימו בחלל שבעבר שימש אזור קופות. התשתיות הקיימות נהרסו והמתחם נבנה מחדש כדי להתאים לבית אוכל ולחוויה שהמותג רוצה ליצור.התפריט, 45 שקלים למנה

- נקניקיית עוף: על תבשיל בשר מפורק, עם איולי גוצ’וג’אנג, סלט מלפפונים, שומשום ובצל מטוגן.
- נקניקיית עגלה: עם ראגו בקר, איולי לימון כבוש, כרובית מטוגנת ועשבי תבלין.
- נקניקיית צ’וריפאן: עם כרוב בצ’ימיצ’ורי, איולי קונפי שום ושקדים קלויים.

לצד הנקניקיות מוגש צ’יפס הולנדי עם תבשיל בקר בבישול ארוך, גם הוא ב-45 שקלים. אפשר לבחור רטבים: פיקלילי, מיונז הולנדי, קטשופ-חרדל ואיולי אריסה.
פרטי הגעה: FRANKCO פתוח מהיום, 6 באוקטובר, בין 11:30 ל-23:00. במוצאי שבת נפתח כשעה אחרי צאת השבת. הכתובת: רחבת היכל מנורה, בסמוך לחניה.








הוספת תגובה