עמוד הבית » ארמני ביוטי DRAMA COLLECTION: ורוד על העפעפיים, נפח על הריסים
ARMANI, צילום: חו"ל

ארמני ביוטי DRAMA COLLECTION: ורוד על העפעפיים, נפח על הריסים

ורוד רך על העפעפיים וריסים עם נפח שנשאר במקום: ארמני ביוטי מוסיפה שלושה גוונים לצללית הנוזלית EYE TINT ומשיקה את מסקרת VERTIGO DRAMA, שמצליחה לתת נפח דרמטי בתחושה קלילה.

הצללית הנוזלית EYE TINT  מרחיבה את מנעד הגוונים שלה עם שלושה גוונים חדשים בגימורי מאט וברק:

  • 20S Rose – ורוד רך עם ברק אפרסקי עדין, לנגיעה של צבע ואור.
  • 40S Tearose – גוון שמפניה רך עם ברק רוז־גולד מתוחכם.
  •  80M Mauve– סגלגל רך בעל תת־גוון קריר, במרקם קרמי ובגימור מאט. מתאים למעטה צבע עדין או לשימוש כבסיס לצללית.

EYE TINT משלבת פיגמנטים של צבע בפורמולה מועשרת במים, למרקם קליל המחליק על העפעף ומיטשטש בקלות. הצבע ניתן לבנייה, מכיסוי עדין ועד לתוצאה עשירה ומודגשת, עם עמידות של עד 16 שעות וללא הצטברות בקפל העפעף. האפליקטור הרך מאפשר מריחה פשוטה ומדויקת, ליצירת מראה טבעי, שילובי צבע בעלי עומק או הדגשה דמוית אייליינר ללא צורך בכלים מקצועיים או בפריימר.

ARMANI, צילום: חו”ל

>>>תזמורת החושים…

 מסקרת VERTIGO DRAMA החדשה מעניקה לריסים תוספת נפח משמעותית, לצד הפרדה והגדרה, בתחושה קלילה במיוחד. הפורמולה מעניקה נפח, נוחות וצבע עד 24 שעות, ללא התפוררות או מריחה. הפורמולה, המועשרת בחימר קאולין, מאפשרת לבנות את המראה בהדרגה, מריסים מפוסלים ומוגדרים ועד לנפח דרמטי ומודגש. המברשת בעלת המבנה דמוי המסרק מפרידה בין הריסים ומסייעת למנוע היווצרות גושים, בעוד שסיביה הדקים מצפים אותם מהשורש ועד הקצה, להדגשת הנפח גם בריסים דקים ודלילים. האריזה המפוסלת משקפת את האפקט המעצב של המסקרה. המכסה המשולש תוכנן לאחיזה נוחה, והגימור השחור המבריק מעוטר במונוגרמה של ג׳ורג׳יו ארמני בשחור מאט.

המסקרה מוצעת בשלושה גוונים:

  • 01 Obsidian Black שחור עמוק למראה מודגש.
  •  02 Coffee Brown חום קפה לתוצאה רכה ומעודנת יותר.
  •  03 Midnight Blue כחול נייבי מתוחכם, במהדורה מוגבלת.

מחיר מומלץ לצרכן: צללית נוזלית :EYE TINT 175₪  | מסקרה :VERTIGO DRAMA 199₪ | ניתן להשיג בבוטיק ארמני בקניון עופר רמת אביב, בסניפים נבחרים של סופר־פארם גאלרי, המשביר ופקטורי 54.

נסיינית המערכת:יש מוצרי איפור שמניחים על השולחן והם הופכים אותו למסודר יותר, ומוצרים של ארמני ביוטי הם בדיוק מהסוג הזה. הקולקציה החדשה מביאה לעיניים ורוד רך ונפח דרמטי, באריזות שנראות כמו חלק מהשולחן ולא כמו עוד פריט בתיק האיפור.הצללית הנוזלית מתרחבת בשלושה גוונים.המרקם קליל, והצללית נמרחת בקלות ובמריחה אחת נותנת גימור זוהר. האפליקטור הרך מאפשר ליישם בלי פריימר ובלי כלים מקצועיים, ואפשר לבנות את הצבע מנגיעה עדינה ועד גוון עשיר.

העיצוב של המסקרה מעלף. האריזה המפוסלת שחורה ומבריקה, עם מונוגרמה של ג׳ורג׳יו ארמני בשחור מאט, והמכסה המשולש נאחז ביד בנוחות. היא נראית יוקרתית, וגם מרגישה כזו.המברשת עבה ומעוצבת כמו מסרק: היא מפרידה את הריסים, מונעת גושים ומצפה כל ריס מהשורש ועד הקצה, כך שגם ריסים דקים ודלילים מקבלים נפח. המראה נראה דרמטי.והתוצאה מעולה.