יש חיבורים שפשוט נראים טבעיים, וכשמותג מזגנים שנושא את השם FAMILY בוחר בזוג נשוי ואהוב להוביל את הקמפיין שלו, קשה להתווכח עם ההיגיון השיווקי. אבל במקרה של מגי אזרזר וקותי סבג, שנבחרו לאחרונה כפרזנטורים של חברת “קריסטלינו” (משווקת מותג המזגנים FAMILY), לא מדובר בעוד ליהוק שגרתי. זהו שיתוף הפעולה הפרסומי הראשון של השניים כזוג, והוא מביא איתו את כל המטען החיובי, ההומור והכימיה שהקהל הישראלי כל כך אוהב.

כתיבה מהחיים עצמם
אזרזר, אחת השחקניות המוערכות והעסוקות בישראל (שמככבת ויוצרת בימים אלו בסדרה “מי זאת” בכאן 11), לא הסתפקה רק בעמידה מול המצלמה. היא לקחה חלק פעיל בכתיבת התסריט יחד עם אנשי משרד הפרסום PEACH, מה שמבטיח קול אישי, חד ואותנטי. לצדה ניצב סבג, איש תקשורת (רדיו כאן ג’, “מה שתגידו”), שמביא את הנוכחות המוכרת והישירה שלו.יחד, השניים מייצרים דינמיקה זוגית “כמו בבית” כזו שכל מי שאי פעם התווכח על הטמפרטורה בשלט או חיפש רגע של נחת במיזוג המושלם, יוכל להזדהות איתה בקלות.
יותר ממיליון בתי אב לא טועים
הבחירה בבני הזוג אינה רק ניסיון לייצר כותרות, אלא מהלך אסטרטגי שנועד לחזק את מעמדה של FAMILY כשחקנית מובילה בשוק הישראלי מזה שלושה עשורים. עם נוכחות בלמעלה ממיליון בתים בישראל, המותג ביסס את עצמו לאורך השנים על ערכים של אמינות וחדשנות טכנולוגית, תוך שהוא מצליח להישאר נגיש ורלוונטי לצרכן המקומי. הקמפיין החדש, שיושק בהשקעה מסיבית של למעלה מ-10 מיליון שקלים, יעלה בכל פלטפורמות המדיה. במרכזו יעמוד הסיפור הזוגי של מגי וקותי, כשהמזגן הופך מדמות רקע לחלק בלתי נפרד מהסיטואציות היומיומיות שמנהלות את החיים של כולנו.








הוספת תגובה