עמוד הבית » להציל את דינו – בימוי: ריאן בלגרדט

להציל את דינו – בימוי: ריאן בלגרדט

להציל-את-דינו, צילום: באדיבות סרטי שובל, סרטי יונייטד קינג
האמת אחלה סרט, גם אני כמבוגר נהנתי. עשוי כהלכה. יש סיפור, יש דמויות, יש את דמות הטוב, הרע, יש חזון יש תקוה. לא הייתי ממליץ לילדים קטנים מידי. נראה לי כמו סף תחתון של גיל 8,9 ומעלה הוא הנכון.

כריס הצעיר מקבל תיבה עתיקה ומסתורית במתנה מהבעלים של חנות עתיקות מסתורית. בתוך התיבה הוא מוצא ביצת דינוזאור ענקית. הוא לא בטוח האם הביצה אמיתית, אבל במהרה הביצה מתחילה לזוז ולהיסדק ומתוכה בוקע דינוזאור קטן.

להציל-את-דינו, צילום: באדיבות סרטי שובל, סרטי יונייטד קינג

>>>השקט שאחרי המלחמה…

כשהדינוזאור בתרמיל שלו הוא יוצא לפגוש את חבריו, שמאמצים את הדינוזאור כחלק מהחבורה, ושומרים עליו בסוד גמור מהמבוגרים שבסביבה. כריס יוצא למוזיאון לטבע, כדי לחקור על הדינוזאורים ולנסות ללמוד מה הוא הולך לעשות עם חברו החדש. במוזיאון הדינוזאור מצליח לברוח מהתיק, ובמרדף אחריו הוא נתפס ע״י מדען מרושע, שכולא אותו בכלוב ומתכנן להשתמש בו לניסויים רפואיים שונים ומשונים ולזכות בעזרתו בפרסום ובכסף. כריס וחבריו יוצאים להציל ולשחרר את חברם החדש, שבינתיים גדל במהירות והופך לדינוזאור בוגר וענק.

להציל-את-דינו, צילום: באדיבות סרטי שובל, סרטי יונייטד קינג

 

סרט על ערך של חברות, חמלה, דבקות במטרה, שהטוב בסוף מנצח בהחלט תופסים מקום. לפיכך הסרט הוא לא רק סרט עלילתי, אלא סרט שמעביר מסרים, חיוכים לילדים.

בקיצור, לא רואה מצב שלא תהנו, אז קדימה לקולנוע, החל 03.07

אריאל דרור, עו”ד. מתמחה בירושות וגירושין.