המצאה קולינרית בשיתוף יוצא דופן
ה-Unicone אינו רק עוד קינוח, זוהי מהפכה קטנה בעולם החיבור בין מאפה וגלידה. המוצר החדש מבוסס על קרואסון קוביה עשוי בצק שמרים אוורירי ומדופדף בחמאה, שבמרכזו מחביא מילוי של טילון אקסטרים בטעמים מגוונים ומצופה המותאמים במיוחד. הסוד טמון בדרך ההגשה הייחודית: הטילון נכנס הפוך אל המאפה כך שהגביע של הגלידה מבצבץ כלפי מעלה, יוצר מראה המזכיר חד קרן מכאן השם. התוצאה היא שילוב מושלם של מרקמים וטעמים: מאפה חם ומענג שעוטף גלידה קרה ומפנקת עם טילון קריספי ועשיר ברטבים.

מקסימות אקסטרים ועד לחדשנות מאפים
שיתוף הפעולה החל בצורה די קלאסית, פיתוח שני טילוני אקסטרים חדשים בטעמי טירמיסו ומאפה קינמון, כחלק מסדרת Extreme patisserie של נסטלה. אבל כאן נכנס לתמונה היזם הקולינרי נדב בורנשטיין עם ההברקה שהפכה הכל: “למה לא לשלב את האקסטרים גם במאפים של שמו?” הרעיון הפשוט הזה הוביל לתהליך פיתוח אינטנסיבי של מספר שבועות, שבסופו נולד ה-Unicone. “הקוביית קרואסון בשילוב טילון אקסטרים של נסטלה המגיע במגוון ציפויים, הכול נכנס פנימה ונמס בפנים”, מסביר בורנשטיין בהתלהבות. “מאחר והמאפה חמים והגלידה צוננת, גם המראה וגם הטעמים מושלמים”.

פופ-אפ בפריסה ארצית
החדשנות לא מסתיימת במוצר עצמו. לאורך חודש אוגוסט יפעל פופ-אפ ה-Unicone הייחודי, שיציע חמישה סוגים שונים של קינוחי אקסטרים במסגרת השיתוף. הפופ-אפ יטייל באזורים שונים ברחבי הארץ, מה שיאפשר לקהל רחב יותר לחוות את הקינוח החדשני. האירוע בקניון עזריאלי תל אביב היה רק תחילתו של מסע שמבטיח להכניס נשיכה של חדשנות לקיץ הישראלי. עם השילוב הייחודי של מומחיותו של מיקי שמו במאפים ומורשת הגלידות של נסטלה, נראה שה-Unicone עשוי להפוך לאחד מסמלי הקיץ של 2024.








הוספת תגובה