קולקציית שמלות ערב שמחבקת את הגוף
הקולקציה מספרת סיפור חדש על רכות, נשיות וכוח נשי. יש כאן טוויסט קולקציה נועזת יותר, סקסית יותר, לצד הקלאסיקה שאנחנו אוהבות. זה לא רק בגדים, יש גם תכשיטים, תיקים ופריטי לייף סטייל בשילוב של חדשנות אמיתית. הקולקציה כוללת חזיות בגזרות שמחמיאות לכל גוף, גרביונים שמרימים כל לוק, קולקציית לאונג’ שבה בטוח תרצו לבלות את כל היום, וכמובן, כתנות המשי שכבשו את רחובות האופנה.

חזיות שמשנות את המשחק
המותג הלך על הטרנדים החמים ביותר והוציא קולקציית חזיות (כן, גם במידות גדולות עד קאפ G) בגווני שוקולד, אספרסו ומוקה,הצבעים שכל אחת חייבת עכשיו בארון. לצד זה, גווני ורוד עתיק וורוד מעושן שמוסיפים נופך רומנטי ומתוחכם. מה יש בקולקציה? כמעט הכל. בדים איכותיים שנעימים למגע, תחרות שנראות יקרות (כי הן באמת), רקמות עשירות, לורקס נוצץ שתופס את האור בדיוק איפה שצריך, פרנזים עדינים ומשחקי שקיפויות שמשאירים מקום לדמיון. כל אישה תמצא כאן את מה שמתאים לה: חזיות בלקונה שמחטבות את החזה בצורה סקסית אך נותנות תמיכה מלאה, חזיות טישרט חלקות שלא רואים מתחת לחולצה, חזיות מינמייזר שמקטינות חזה גדול בצורה טבעיה, פוש אפ לנפח, וברלטים רכים ללא ברזלים לימים שפשוט רוצים נוחות, חזיות סטרפלס שנצמדות לחזה ולא זזות, וחזיות למידות גדולות שתומכות ואוספות את החזה למראה עגול וטבעי. בקיצור כל מה שצריך.

גרביונים שמשדרגים את החורף
הגרביונים כאן הם לא תוספת, הם הלוק. טקסטורות והדפסים, לורקס ותחרות, הכל ביחד. אלה הגרביונים הכי טובים שתלבשו במגע של משי, כמו מייקאפ לרגליים. יש גם גרביים קצרות למי שאוהבת לשחק עם הסטייל. קולקציית הגרביונים הזו היא משהו אחר. יש כאן גרביונים ליום יום, לערב, ויש גם קולקציה סקסית במיוחד שתגרום לכן להרגיש בטוחות בעצמכן בכל מצב. העיצובים מדויקים והבדים עוטפים את הרגליים בצורה רכה ומחמיאה, בלי להגביל תנועה.

הבייסיק שחייבים: גרביונים במגע משי שנותנים תחושה של עור שני,Second Skin. הם נוחים, אלגנטיים, מוקפדים ונעימים ללבישה. יש שלושה גווני בסיס: ניוד, חום כהה ושחור. קלאסיקה שמתאימה לכל סגנון.
הלהיט של החורף: גרביון תרמי שנראה כמו גרביון שקוף דק בצבע שחור, אבל יש לו שכבה פנימית מחממת בצבע גוף שלא רואים. כן, סוף סוף אפשר להיראות טוב וגם לא לקפוא.
הקולקציה האופנתית: עשרה צבעי אופנה חדשים ומפתיעים שמעלים את הלוק החורפי לרמה אחרת. יש כאן צבעים מעודנים כמו שנהב וכחול מעושן, ויש גם צבעים עזים ועמוקים כמו ירוק יער, קקאו, אדום עמוק וכחול בוהק. הגרביונים נוחים, אטומים, עם מרקם רך ומלטף וצבעוניות שמרימה כל לוק.
קולקציה שנוצצת: כי מי אמר שחורף זה משעמם? טקסטורות עדינות, מגע רך וגימורים יוקרתיים, תחרה, טול, סאטן, משחקי שקיפויות, נגיעות לורקס שיוצרות אפקט נוצץ וזוהר. גם הצבעים המסורתיים של החורף עוברים כאן אפגרייד עם גוונים מעורבים ולורקס מרהיב, כך שהגרביונים משתלבים בצורה מושלמת עם בגד הגוף. הקולקציה מאפשרת ליצור טוטאל לוק מדויק, הצבעים, הגזרות והחומרים משתלבים בהרמוניה ונותנים לכן לשחק עם לוקים מונוכרומטיים או להעז עם ניגודים. זה משחק מעניין של שכבות ונפחים, דרך להביע סטייל אישי ייחודי.

קולקציית IN AND OUT – נוחות עם המון סטייל
זו קולקציה שמתאימה לחוץ ולבית גם יחד. פריטי לבוש שאפשר ללבוש בכל מקום, כתנות משי על ג’ינס, סטים שמתאימים לבילוי וגם לשהייה בבית. לרגעים של נוחות מוחלטת, אבל עם סטייל מודרני ומתוחכם. יש כאן סטים מבדי קטיפה עשירים, בדי מודל נעימים למגע, שניל רך, בדים סרוגים וטקסטורות מלטפות. פלטת הצבעים: פסטל תכלת עדין, ורוד עתיק, גווני בז’ חמים, שחור ניצחי, אפור מלאנז’ עד אפור כהה וכחול כהה. בקיצור – צבעים שאפשר לחיות בהם.

כתנות המשי – הטרנד שמטשטש גבולות
זה אחד הטרנדים הכי מרגשים בעולם האופנה: הלבשה תחתונה כפריט לבוש יומיומי. כתנות המשי כבר לא שמורות רק ללילה רומנטי, הן חלק מהמלתחה היומיומית. הבייבידול החדש משתלב עם בלייזר מחויט, ג’ינס גבוה או חצאית סאטן ויוצר מראה טרנדי ואלגנטי. זה פריט שמשדר ביטחון עצמי, חופש וחושניות, ברחוב, במסיבה, בכל מקום. שחור דרמטי, בריק חושני או פודרה רומנטית הבייבידול הפך לפריט אופנתי מובהק שמדגיש את הטרנד הגלובלי של lingerie as outerwear.

סיפור חורפי על אישה עם עוצמה
זו הקולקציה שמספרת את הסיפור של האישה המודרנית, זו שמתמרנת בין קצב החיים המסחרר לבין הרצון להרגיש ולהיראות במיטבה בכל רגע. אישה עם עוצמה, שיודעת מה היא רוצה ולא מפחדת להיות עצמה, רכה ונועזת, קלאסית וסקסית, הכל ביחד.








הוספת תגובה