מי שחשב שהוא מכיר את FACTORY 54, עשוי למצוא את עצמו מופתע. הרשת האייקונית משיקה מתחם דגל חדשני בקניון רמת אביב, שיצטרף לחנות הקיימת וישתרע יחד איתה על פני כ-2,000 מ”ר, חלל שנועד לא רק למכור אופנה, אלא לייצר חוויה.

בין מוזיאון לבוטיק
המתחם תוכנן סביב שדרה מרכזית, שלאורכה נפרש רצף של חללים מעוצבים בהשראת מוזיאונים ובתי האופנה האייקוניים בעולם. הקונספט שאיפתי: לייצר חיבור ישיר בין הלקוח לעולמות שבהם פועלים המעצבים הגדולים שם שנולדות הקולקציות ומתגבשת האסתטיקה. לא עוד סיבוב מהיר בין הקולבים, אלא חוויית ביקור שמכניסה אל לב האופנה.
תמהיל המותגים שיוצג רחב במיוחד, ממותגי יוקרה גבוהים Saint Laurent, Bottega Veneta, Loewe, Valentino, Balenciaga, The Row וChloé דרך מותגי-על כמו Jacquemus, Ganni, Burberry, Isabel Marant וMarc Jacobs, ועד לשמות אהובים בעולמות הדנים, הסניקרס והקז’ואל: New Balance, ASICS, Birkenstock, UGG וGolden Goose. המותג הראשון שיושק בשטח הייעודי לחידושים עונתיים יהיה המותג הנחשק של Phoebe Philo,המעצבת שעיצבה את דמותן של Chloé וCELINE.

גברים, ולא כאחר
מתחם הגברים, שיתפרש על פני 500 מ”ר, לא נעלם בצל. הוא יציע שילוב נדיר בין קלאסיקה עמוקה Brunello Cucinelli, Zegna, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Burberry ו-Moncler לבין שמות עכשוויים כמו Rhude, Casablanca ו-Amiri. העונה יושק גם CELINE לגברים, לצד שירותי חייטות והזמנות אישיות.
עיצוב שמספר סיפור
התהליך האדריכלי הוביל אותו צוות עיצוב של FACTORY 54 יחד עם משרד “ורד גינדי אדריכלים”, בשיתוף עם אדריכלי בתי האופנה הבינלאומיים עצמם. הרצפה שנפתחת לאורך השדרה המרכזית היא כבר כשלעצמה יצירת אמנות: טראצו אמנותי המשלב אבנים טבעיות שהובאו מאיטליה ומברזיל Calacatta Viola, Cristallo, Onyx Caramel וTravertine. הקומפוזיציה הגרפית בגווני אדמה, חום, זהב וצהוב יוצרת תחושת תנועה אורגנית שמחברת בין חומריות לפרשנות עכשווית.

על הקירות נפרשים טפטים עבודת יד של בית אמנות אירופאי: טפט NAMBAN, שאב השראה מטכניקת אמנות יפנית מסורתית מהמאה ה-16 סגנון שנולד במפגש בין יפן למערב, עם עושר דקורטיבי, גוונים זהובים ותיאורי טבע ותרבות. לצידו, טפט L’EDEN מציג קומפוזיציה של גנים, צמחייה ובעלי חיים על נייר מצופה Rose Gold בגימור antiquing חלל שמרגיש כגן עדן מודרני שבו אופנה וטבע חיים זה לצד זה.בחדרים הקלאסיים הונח פרקט Versailles Parquet, המוכר מארמונות אירופה, בחיתוך אלכסוני המחווה לתנועה הנצחית של עולם האופנה. רהיטי וינטג’ שהוטסו ממערב אירופה, תאורה רכה וחמה, וחללי קמרון בהשראה צרפתית שקיבלו פרשנות מודרנית דרך נירוסטה וגימורים מדויקים כולם יוצרים יחד דיאלוג עדין בין עבר להווה.אזור הקופות עוצב אף הוא כחלל עצמאי, עם אבן ייחודית מסוג Iceberg Blue שהובאה מברזיל. הטקסטורה הקריסטלית וגווניה הקרירים יוצרים קונטרסט מכוון ומדויק לפלטה החמה שאופפת את שאר המתחם.

CAPSULE ROOM ופופ-אפים לאורך השנה
חלל נוסף שצפוי למשוך תשומת לב הוא ה-CAPSULE ROOM חדר ייעודי להצגת קולקציות קפסולה מתחלפות, פריטי runway שיגיעו ישירות מהמסלול, ושיתופי פעולה חריגים. בכניסה למתחם יוקם אזור פופ-אפ שיארח לאורך השנה השקות של קולקציות עונתיות ומהדורות מוגבלות מבינלאומיות.
לא רק לקנות גם לחוות
FACTORY 54 CAFFÈ יאפשר לפתוח את היום בקפה לפני שמתחילים לשוטט. בהמשך השנה יצטרפו גם אזור ביוטי, וולנס וקוסמטיקה על פני כ-400 מ”ר, ובר שמפניה שישלים את הטון. שירותי סטיילינג אישי, PRIVATE ROOM לחוויית מדידה ורכישה פרטית, שירותי התאמות ותיקונים במקום, הזמנות מיוחדות מהמותגים ו-gifting, כל אלה הופכים את הביקור לחוויה שלמה, שהרבה מעבר לקנייה.








הוספת תגובה