עמוד הבית » קראנץ' כרובית עם מיונז

קראנץ' כרובית עם מיונז

קראנץ כרובים צילום אפיק גבאי

קראנץ' כרובית עם מיונז

 מצרכים:

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי

3 כפות רוטב סויה מסורתי

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם פנקו

רבע כוס עירית קצוצה

100 גרם פרמז'ן מגורר דק

להגשה:

רוטב צ'ילי מתוק

אביזרים:

קערה גדולה ועמוקה

תבנית אפייה

אופן ההכנה:

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק, עוטפים את הכרובית בציפוי ומניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.

 

המתכון באדיבות המותג מאסטר שף