עמוד הבית » פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו

פרושטו עם טיב טעם מלון מוצרלה ופסטו צילום רונן מנגן

פרושוטו עם מלון, מוצרלה ופסטו – 4  מנות :

מרכיבים:

1/2מלון פרוס דק

10 פרוסות פרושוטו של "מזרע"

2כדורי מוצרלה טרייה של ״מחלבנה״ קרועים גס

חופן עלי רוקט

3 כפות ממרח פסטו קנוי או ביתי

להגשה:

שמן זית  Ybarra

חומץ בלסמי של  Cirio

מלח ופלפל שחור גרוס

מסדרים פרוסות מלון, פרושוטו ומוצרלה

בצלחת הגשה ומניחים תלוליות פסטו מעל.

מזלפים שמן זית וחומץ בלסמי, מתבלים במלח ופלפל ומגישים.

הכתבה באדיבות רשת טיב טעם