עמוד הבית » הקולקציה הישראלית בתערוכת העיצוב בפרנקפורט

הקולקציה הישראלית בתערוכת העיצוב בפרנקפורט

c Elite home design - Haeimtextil. maximalism - cosmopolitan fabrics 2020 צילום יחצ
השטיח האדום של ישראל בכלל עשוי מבקבוקים: הקולקציה הישראלית שסוחפת מחמאות בתערוכת העיצוב הבינלאומית בפרנקפורט

איך אתם הייתם מספרים על ישראל בכמה מילים? ובכמה צבעים או מרקמים?

בימים אלו ממש, מתכנסים במקום אחד עשרות אלפי מעצבים, אדריכלים ומשפיענים כדי לקבוע איך ייראו הבתים של כולנו בשנה הקרובה.

הנציגות הישראלית תספר את הסיפור של כולנו דרך חוטים ואריגים. זוהי הצגה של היופי שבחיים במדינה עשירה בעדות ותרבויות, וחשיפה כיצד אנחנו מסתכלים על כלל העולם, ומעודדים אורח חיים ירוק יותר

c Elite home design – Haeimtextil. maximalism – cosmopolitan fabrics 2020
צילום יחצ

 כשלדבר עם חבר/ה מאוסטרליה נהיה יותר קל מלדפוק בדלת לשכנה, כשכרטיס טיסה לחו”ל הפך לזול יותר מיציאה למסעדה טובה, אפשר סוף סוף להודות: ב-2020 העולם הפך לחלוטין לכפר גלובלי. לכן, לא מפליא שחללי המגורים שלנו נהיים דומים.

השבוע (7-10.1),  מתכנסים עשרות אלפי מעצבי טקסטיל, אדריכלים, מעצבי פנים, יבואנים ומפיצים מכל רחבי העולם כדי להתעדכן ולקבוע את המגמות הבולטות לעיצוב הבית ב-2020, במסגרת ה-Heimtextil, תערוכת עיצוב הטקסטיל הגדולה בעולם.

 בתערוכה, אשר מתקיימת מדי שנה בפרנקפורט שבגרמניה, חושפת “עילית הלבשה לבית”, העוסקת בפיתוח ועיצוב טקסטיל לבית, את קולקציית  MAXIMALISM שכולה כחול-לבן: משלבי העיצוב והפיתוח ועד הייצוג של הסיפור הישראלי בתוצר הסופי.

הוספת תגובה

הוספת תגובה