המילייה הקולינרי ושלל חברים נוספים התאספו לחגוג עם ישראל אהרוני את השקת ספרו החדש, אוטוביוגרפיה קולינרית בשם "אהרוני: תחנות אוכל בחיי" בהוצאת אחוזת בית.
לאחר עשרות שנים בסצנת המסעדנות הישראלית, בתוכניות בישול ובתוכניות ריאליטי, השף ישראל אהרוני מוציא את ספרו האישי ביותר, וחבריו יצאו מהמטבח ומהטלוויזיה, וללא חשש מהקורונה באו להנות באירוע שהתקיים ב"סטודיו 207 לאמנות וטעויות" בתל אביב.
בין החוגגים באירוע היו גידי גוב, צביקה הדר, הילה אלפרט, חיים כהן, משה שגב, עומר מילר, צחי בוקששתר, יוסי שטרית ועוד.
באירוע נשאו דברים שרי גוטמן, מו"לית הוצאת "אחוזת בית", ששיבחה את הספר, תומר קמרלינג – עורך ויוזם הספר, גיגי אשתו של אהרוני שהודתה להוצאה ולתומר עד מאוד – שהגשימו לה חלום והפכו את בעלה לסופר.
אהרוני ובתו רחל הקריאו קטע מהספר על אמו של אהרוני, ולסיום נכנס אהרוני לעמדת הדיג'יי.
הוספת תגובה