עמוד הבית » Shake Shack מגיעה לנמל תל אביב עם תפריט בוקר ישראלי חדש

Shake Shack מגיעה לנמל תל אביב עם תפריט בוקר ישראלי חדש

ארוחת בוקר, צילום: פרטי
רשת המבורגרים האמריקאית הפופולרית פותחת השבוע את הסניף הרביעי שלה בישראל, הפעם בלב נמל תל אביב. המיקום החדש, הממוקם בבניין היסטורי על קו המים, מציע משהו שעדיין לא ראינו בארץ - תפריט בוקר מיוחד שפותח במיוחד עבור הטעם הישראלי.

חוויה קייצית מול הים

המיקום החדש ליד הים יוצר אוירה מיוחדת של נוחות, שקט ושלווה.בדיוק מה שצריך לארוחת בוקר מושלמת. הסניף מציע יותר מ-150 מקומות ישיבה, חלקם בפנים וחלקם בחוץ מול הנוף הימי הקסום. זה הזמן הטוב ביותר בקיץ להגיע ולהנות מהאוירה המושלמת הזאת, בין אם עם המשפחה או עם חברים. העיצוב שואב השראה מהאדריכלות המקורית של המבנה ומהאווירה הימית הסובבת. כחלק מהחוויה החזותית, המקום מארח ציור קיר צבעוני של האמנים הישראלים לילי ופלוג’ה, שחוגג את הקשר בין תל אביב, החיים הים-תיכוניים והמותג הגלובלי.

קיר אומנות, צילום: Lielle Sand

>>>פסטיבל הקולנוע…

אוכל בריא וטעים המתאים לאקלים הישראלי

החדשות הגדולות מגיעות עם תפריט הבוקר החדש, הזמין מדי יום בין השעות 07:00-11:30. האוכל לא רק טעים אלא גם בריא ומותאם במיוחד לאקלים הישראלי והטעם המקומי. הכוכב הבלתי מעורער הוא סנדוויץ’ השאק-שוקה  יצירה מקומית הכוללת ביצה על הגריל עם רוטב שאק-שוקה פלפלים פיקנטי, גבינת פטה ובצל פריך.התפריט כולל גם אפשרויות נוספות: סנדוויצ’ים עם ארוגולה וצ’דר, סלט פתוש עם ירקות קיץ וגבינת פטה, סלט קיסר עם קרוטוני חלה, מוזלי עם יוגורט ופירות, פודינג צ’יה בקרם קוקוס, ומגוון משקאות כולל שייק קפה עם גלידת וניל תוצרת בית.הרעיון הוא לתת לישראלים ארוחת בוקר איכותית עם הטוויסט האמריקאי הייחודי של שייק שאק, אבל עם טעמים שמדברים אליהם.החל מ-11:30, התפריט עובר למנות הקלאסיות שהפכו את שייק שאק למפורסמת: ה-ShackBurger מ-100% בקר אנגוס ללא הורמונים ואנטיביוטיקה, תפריט הקריספי צ’יקן החדש, הצ’יפס הפריך, השייקים הטריים, ומגוון משקאות אלכוהוליים ולימונדה תוצרת בית. הפילוסופיה מאחורי המותג נשארת זהה. מרכיבים איכותיים, הכנה טרייה במקום, ושירות שעושה את ההבדל. בשייק שאק מאמינים שאפשר לקחת קלאסיקות אמריקניות ולהעלות אותן לרמה הבאה.

צילום: Lielle Sand

התרחבות מתמשכת

הסניף בנמל תל אביב מצטרף לשלושת הסניפים הקיימים ברחוב דיזנגוף בתל אביב, ראשון לציון Fashion G, וביג פאשן גלילות. החברה, שהוקמה בשותפות עם איש העסקים הראל ויזל וקבוצת ירזין-סלע מסעדות, מתכננת להגיע ל-15 מסעדות עד סוף 2033.הדבר המעניין בגישה הישראלית של שייק שאק הוא הדגש על שותפויות מקומיות – מהברקפסט קומבו עם בראוניז של קונדיטוריית דלאל ועד שיתופי פעולה עם אמנים ישראלים. זה לא סתם מותג אמריקאי שמגיע לישראל, זה מותג שמנסה להיות חלק מהתרבות המקומית.המסר הוא פשוט: אוכל טוב לא חייב להיות מורכב, אבל הוא חייב להיות עשוי נכון.