לרגל יום השוקולד הבינלאומי, המצוין מידי שנה ב-7 ליולי מתכון מתוק ומפנק לקינוח הכי מקורי שיש – מוס שוקולד אבוקדו. המתכון קל הכנה,
מצרכים:
2 אבוקדו בשלים של "חקלאי גרנות"
2 כפות מייפל
1 כפית תמצית וניל איכותית
50 גרם אבקת קקאו
אופן ההכנה:
- מניחים את האבוקדו במעבד מזון ומעבדים עד למחית חלקה.
- מוסיפים את המייפל, תמצית הווניל ואבקת הקקאו ומערבבים שוב.
- טועמים ומתקנים תיבול (אם יש צורך במתיקות נוספת מוסיפים עוד מייפל).
- מזלפים לכלי הגשה ומקשטים בקוביות פרי.
המתכון באדיבות : חברת "חקלאי גרנות"
הוספת תגובה