עמוד הבית » אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי עם אורז

אוסובקו טלה ברוטב טריאקי צילום אפיק גבאי
לרגל חג הפסח וחול המועד, המותג מאסטר שף מציע מנה חגיגית, המתאימה לארוחות החג: אוסובוקו טלה ברוטב טריאקי על מצע אורז וירקות, מנה חגיגית שמקשטת את השולחן ומפנקת.

רכיבים:

  • 5 כפות שמן זית
  • 4 בצלים חתוכים לרצועות
  • 2 יחידות גדולות או 4 בינוניות של אוסובוקו טלה
  • כף שטוחה כורכום
  • כפית כמון
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות רוטב סויה של מאסטר שף
  • חצי כוס טריאקי של מאסטר שף
  • 2 כוסות גזר גמדי
  • 3 כוסות מים לחלק הראשון של התבשיל
  • כוס יין לבן
  • 1 כוס אורז בסמטי מאסטר שף
  • 2 כוסות מים לחלק השני (כשמוסיפים את האורז)
  • חצי כוס פטרוזיליה לקישוט לפני ההגשה

אופן ההכנה:

בסוטאז'  רחב מניחים שמן זית ובצלים, מטגנים עד להשחמה ומוסיפים את האוסובוקו, הופכים צד לאחר 5 דקות ומוסיפים את הכורכום, הכמון, המלח, הפלפל, הסויה, והטריאקי, מוסיפים 2 כוסות גזר גמדי, 3 כוסות מים וכוס יין, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים בכיסוי חלקי כשעה וחצי (אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עוד כוס מים).

לאחר שעה מוסיפים 2 כוסות מים מביאים לרתיחה מוסיפים כוס אורז מערבבים ומבשלים מכוסה על אש נמוכה עשרים דקות נוספות. מגישים על צלחת הגשה שטוחה ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה טרייה.

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה