עמוד הבית » זוכת המדליות זהב וכסף ב"מונדיאל הגבינות העולמי 2019"
אוכל

זוכת המדליות זהב וכסף ב"מונדיאל הגבינות העולמי 2019"

באדיבות הנוקד גבינות איכות, מיזם אוצרות הגליל
מחלבת "הנוקד גבינות בוטיק" מגילון שבגליל המערבי השתתפה בשבירת שיא גינס ל"שולחן הגבינות הגדול בעולם".

מחלבת הנוקד מהגליל המערבי גברה על מאות מחלבות מכל העולם. בנוסף, ביום התחרות נשבר שיא גינס – שולחן הגבינות הגדול בעולם

הגליל המערבי על מפת הגבינות העולמית!  למחלבת "הנוקד" גבינות בוטיק מגילון שבגליל המערבי הוענקו היום 4 ביוני 2019 מדליות זהב וכסף במונדיאל הגבינות 2019 שנערך בטור שבצרפת. מחלבת הנוקד הינם יזמים חברים במיזם הפילנטרופי "אוצרות הגליל" בייסודה של אשת העסקים, היזמית והפילנטרופית רעיה שטראוס בן דרור.

מדליית זהב – הוענקה ל"גבינת לשם" – בקטגוריית גבינת כבשים קשה.

מדובר על גבינה קשה מחלב כבשים, בעלת ארומה וטעם עשיר ומתקתק, הגבינה מתיישנת על מדפי עץ אלון. הגבינה ללא חומרים משמרים.

מדליית כסף – הוענקה לגבינת "בית הכרם"- בקטגוריית גבינת עיזים קשה-

מדובר על גבינת עיזים קשה בעלת מרקם מוצק וטעם עשיר ,הגבינה מתיישנת על מדפי עץ אלון. הגבינה ללא חומרים משמרים.

בשנה שעברה התארחו חברי גילדת יצרני הגבינות העולמית מכל העולם בחוות הנוקד מגילון שבגליל המערבי.

במחלבת הנוקד שבהר גילון מייצרים גבינות קשות ובשלות בשיטה מסורתית, בשילוב אמצעים טכנולוגיים מתקדמים. הגבינות מבשילות במרתף על מדפי עץ אלון למשך 4-24 חודשים. הגבינות ללא חומרים שמרים.

גבינות איכות, באדיבות הנוקד מיזם אוצרות הגליל

דני ברזילי למד תעשייה וניהול בטכניון ועבד בשוק ההון. בגיל 40 החליט להפוך את התחביב למקצוע ולמד את אמנות הגיבון בצרפת ואיטליה. דני ברזילי חבר בגילדת הגבינות העולמית.

מיזם "אוצרות הגליל" הינו מיזם ללא מטרות רווח  שנוסד על ידי אשת העסקים, היזמית והפילנטרופית הגברת שטראוס בן דרור, במטרה לעודד את התיירות לגליל המערבי ולהגבירה.  המיזם הוא חלק ממיזם העל "רוח הגליל" שהוקם גם הוא על ידי רעיה שטראוס בן דרור ומטרתו לחולל קפיצת מדרגה כלכלית וחברתית בגליל המערבי ,על ידי שיפור איכות החיים של תושביו על  בסיס טיפוח נכסיו הייחודיים