עמוד הבית » מכללת שנקר והשף אייל שני בשיתוף פעולה

מכללת שנקר והשף אייל שני בשיתוף פעולה

מכללת שנקר והשף אייל שני בשיתוף פעולה למען ארגון "לתת"

דנה בן עמי, סטודנטית מהמחלקה לעיצוב תכשיטים במכללת שנקר, יצרה במסגרת קורס אמייל בהנחיית מיכל בראון שלוש סיכות מכסף ואמייל של מנות הדגל שכל כך מזוהות עם אייל שני – עגבניה, כרובית ופיתה עם בצל ירוק.

דנה בן עמי, אקטיביסטית חברתית, עובדת כברמנית במסעדת "המזנון" ומשם שאבה את ההשראה לסיכות.

אייל שני וצוות עובדי המסעדה כל כך התלהבו מהתוצאה שהחליטו לתת תקציב גדול לייצור 3,000 סיכות נוספות העשויות אמייל.

הסיכות יועמדו למכירה בסניפי מסעדת "המזנון" של אייל שני במחיר סמלי של 10 ₪ אשר יועברו כתרומה לארגון "לתת".

בימים אלה, לקראת החגים, מתחילה המכירה שלהן בסניפי "המזנון".

מעכשיו תוכלו ליהנות מהעגבניות, הכרוביות והפיתות של אייל שני, והפעם כפריטים אופנתיים וחברתיים.