רכיבים – מתכון ל-4 אנשים:
1/4 כוס שמן זית
5 שיני שום, פרוסות
פלפל ירוק, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
פלפל אדום, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
2 כפיות גדושות רסק עגבניות
4 עגבניות חתוכות קצוץ דק
1/4 כוס מים
2 כפיות כמון טחון
2 כפיות סוכר
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שאטה גרוס
1/2 קופסת שימורים גרגרי חומוס מבושל
כף גדושה כוסברה טרייה קצוצה
8 יחידות פילה אמנון בטמפרטורת מקרר
הוראות הכנה:
לשים במחבת שטוח ורחב את הרכיבים הבאים: שמן זית, שום ופלפלים חתוכים
אחרי טיגון קל להוסיף את רסק העגבניות ולטגן כשתי דקות נוספות
להוסיף למחבת את העגבניות הקצוצות, המים, הכמון, הסוכר, המלח, השאטה הגרוס, החומוסים
והכוסברה
לבשל כ-20 דקות עד להסמכה ולהוסיף את הדגים כשהצד של העור כלפי מטה. לכסות את הדגים ברוטב
ולבשל כחמש דקות נוספות
לפני ההגשה לקשט במעט עלי כוסברה טריים
מתכון לדגים חריפים
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/02/מנת-דגים-חריפים-צילום-יחצ-ברשת-קפה-גרג-Custom-990x660.jpg)
![](https://www.mokasini.co.il/wp-content/uploads/2019/02/מנת-דגים-חריפים-צילום-יחצ-ברשת-קפה-גרג-Custom-990x660.jpg)
רשת קפה גרג חולקת מתכון לדגים חריפים (חריימה) מנה חגיגית לשולחן שישי
הוספת תגובה