עמוד הבית » מתכון לקרוטונים קראנצ'ים

מתכון לקרוטונים קראנצ'ים

קרוטונים מלחם פשתן להגשה בסוכה צילום תמר כהן

מצרכים:

8 – 10 פרוסות לחם פשתן טרי, חתוכים לקוביות קטנות יחסית

3 – 5 כפות שמן זית איכותי

1/2 – 1 כפית שום גבישי

1/2 – 1 כפית אורגנו יבש

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

  • לחמם תנור ל- 120 מעלות.
  • לערבב את כל המצרכים בקערה. לשטח את קוביות לחם הפשתן המתובלות בשכבה אחת, על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם יש צורך, לשטח בשתי תבניות.
  • לאפות כחצי שעה. מדי פעם לבדוק אם הקרוטונים עשויים מספיק. כשהם נוקשים – הם מוכנים. לשים לה
  • להוציא ולצנן. לשמור בכלי סגור הרמטית.

הלחם מופק מזרעי פשתן זהובים מקנדה, שערכיהם כמזון-על נשמרים בטכנולוגיה ייחודית. הלחם עשיר באומגה 3, חלבון וסיבים תזונתיים, והוא מכיל כמות נמוכה במיוחד של פחמימות (כ-1 גרם בפרוסה). הלחם לא מכיל סוכר או ממתיקים מלאכותיים והרכבו תורם לתחושת שובע. כשר בהשגחת בד"צ העדה החרדית.

את הלחם ניתן  להשיג ברשתות השיווק ובבתי הטבע ברחבי הארץ, ודרך אתר החברה ולקבל משלוח הביתה:  https://www.bikurim.co.il/

הוספת תגובה

הוספת תגובה