עמוד הבית » מתכונים על טהרת ה,"טאצ", המשדרגת פלאים את המתכון למנה עסיסית

מתכונים על טהרת ה,"טאצ", המשדרגת פלאים את המתכון למנה עסיסית

צילום shutterstock
מתאים במיוחד לפיקניקים או שולחנות אירוח של סלטים "אחלה " שטראוס ליום עצמאות שמח וטעים

אנטיפסטי ברוטב טחינה

חותכים 2 קישואים, בטטה אחת, חציל אחד ובצל אחד לרצועות עבות. מערבבים בקערה עם 2 כפות שמן זית, מלח גס ופלפל גרוס. אופים בתנור מחומם ל-200 מעלות עד שהירקות כמעט רכים. מזלפים מעל סלט טחינה ואופים עוד 5 דקות.

מתכון של אנטיפסטי איטלקי מפורסם בפרשנות ים תיכונית עם תוספת טחינה מפנקת. מכינים בקלי קלות, מגישים לאורחים וקוצרים מחמאות

חומוס עם גרגרי חומוס רכים- אתר אחלה טאצ'

גרגירי חומוס חמים כתוספת לחומוס: משרים כוס חומוס במים למשך הלילה. מסננים ומבשלים שעה. מוסיפים 1/2 כפית סודה לשתייה ומבשלים עד ריכוך. מסננים, מתבלים במלח ופלפל.
את הצלחת מצלחתים עם חומוס: מעבירים את החומוס לקערה ומערבים עם כף כדי "לפתח את החומוס" שיהיה לו מרקם נימוח יותר ומצלחתים בצלחת. מוסיפים מעל את הגרגרים החמים.

צילום יחצ שטראוס