עמוד הבית » עוגיות טחינה עם שקדים מועשרות בחלבון

עוגיות טחינה עם שקדים מועשרות בחלבון

מתכון עוגיות טחינה ושקדים צילום דן פרץ
כולנו מחכים למוצאי יום כיפור כדי לשבור את הצום עם שתיה חמה או קרה ומשהו מתוק שירים את רמת הסוכר אחרי הצום הממושך ויעשה טוב לגוף ולנשמה.

18 עוגיות

רכיבים:

150 גרם טחינה גולמית

80 מ"ל סירופ מייפל

120 גרם קמח שקדים

½  כפית אבקת אפיה

4 כפות שומשום

1 כף מדידה אבקת חלבון של הרבלייף

1 כף מדידה פורמולה 1 בטעם וניל של הרבלייף

אופן הכנה:

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

מניחים את הטחינה הגולמית וסירופ המייפל בקערה ומערבבים היטב.

מוסיפים את קמח השקדים, אבקת האפיה, אבקת החלבון ואבקת הפורמולה 1 בטעם וניל ומערבבים עד שמתקבל בצק.

מניחים את זירעוני השומשום בקערית שטוחה.

מחלקים את הבצק לכדורים בגודל אגוז מלך ומגלגלים בזירעוני השומשום לציפוי.

מניחים את הכדורים על תבנית האפיה ומשטחים קלות.

אופים 10-12 דקות, עד שמופיעים סדקים על פני העוגיות והתחתית שלהן זהובה.

מצננים על רשת.

ערכים תזונתיים ליחידה אחת:

קק"ל 125

חלבון 3.9 גר'

פחמימה 6.8 גר'

שומן 9.3  גר'

המתכון באדיבות הרבלייף

הוספת תגובה

הוספת תגובה