עמוד הבית » ט"ו באב בקונדיטוריית "קפולסקי"

ט"ו באב בקונדיטוריית "קפולסקי"

קרונים - צילום אנטולי מיכאלו למטבחון
קונדיטוריית קפולסקי מציעה לרגל ט"ו באב קולקציה מתוקה, שהרי אין כמו פחמימות וסוכרים כדי להפגין אהבה אמיתית!

קולקציית ט"ו באב של המותג האיקוני, סברינה תות פטל 24 ₪, עוגת תותי פרוטי עשויה משכבות טורט תות ושנטי וניל עם קומפוט תות וקישוטי וניל במראה אינסטגרמי מוגזם וטעם מפתיע וחלומי 130 ₪ לעוגה נמוכה, 250 ₪ לעוגה גבוהה; עוגת צ'יז פטל עם בסיס בצק חמאה פריך, מוס גבינה, פטל וזיגוג שוקולד לבן  130 ₪ ומקרונים בצבעוניות ורודה ולבנה בטעמי פטל, ווניל בהתאמה במחיר 36 ₪ לחבילת 120 גרם.

צ'יז פטל- צילום אנטולי מיכאלו למטבחון
טורט תותי פרוטי –
צילום אנטולי מיכאלו למטבחון

קונדיטוריית קפולסקי הוקמה בשנת 1934 בליטא על ידי בני משפחת קפולסקי. בשנות ה-50, עלו לארץ, הביאו את כישורי אפיית העילית והקונדיטוריה המזרח אירופאית המוקפדת ארצה ופתחו את הסניף הראשון ברחוב אלנבי בתל אביב.

בהמשך, נפתחו סניפים נוספים של הקונדיטוריה בפריסה ארצית. בשנת 1977 פתח דוד את בית הקפה הראשון של בנאות אפקה.

הרשת זכתה להצלחה גדולה, והחלה למכור זיכיונות למפעילים נוספים.

בשנת 2001 רשת בתי הקפה מנתה 50 סניפים. ב- 2002 מכר דוד קפולסקי את הרשת וכיום הוא מתגורר עם משפחתו באוסטרליה.

ב 2015 נרכשה  הקונדיטוריה הגדולה לרבות הציוד, המתכונים, שיטות העבודה והקניין הרוחני שלה על ידי לירון אנגל, בעלי קונדיטוריות ותיקות ודור שלישי לאופים.

ללירון אנגל 25 שנות ניסיון בייצור מאפים וקונדיטוריה.

במהלך שלוש השנים האחרונות, לוקטו, הותאמו ונבדקו עשרות מתכונים של הקונדטוריה  המקורית. הקונדיטורים של קפולסקי עמלו על שמירת האופי הייחודי וטעמי העבר האהובים של המותג, בשדרוג לימינו.

בין העוגות האהובות של הרשת, תוכלו למצוא את הסברינה וטורט היער השחור, אלה לצד 200 סוגי עוגות, עוגיות ומאפים שונים נוספים, ביניהם

עוגות קרות, עוגות שמרים, עוגות בחושות, עוגות פרווה, קישים, פחזניות, עוגיות מקרון ועוגיות אחרות.

אתר "קפולסקי"