עמוד הבית » לביבות תפו"א (לטקאס)

לביבות תפו"א (לטקאס)

צילום: באדיבות אתר קובבא
למי שבניכם עדיין לא הכין לביבות לחג החנוכה, זה הזמן להכנס למטבח להתחיל לקלף תפוחי אדמה ולגרד בצל. מתכון לביבות קלאסי. בתאבון וחג שמח.

המתכון ללטקאס
קילו תפוחי-אדמה
5בצלים.
5כפות קמח.
פלפל שחור. בערך כפית מחוקה
כף א.מרק לא חובה אבל זה משדרג.
4ביצים

אופן ההכנה:
לגרד את התפוחי אדמה בפומפייה גסה כנ"ל את הבצלים לסחוט את הבצל ואת התפו"א לשים את הכול בקערה להוסיף את הביצים את התבלינים ואת הקמח לערבב היטב לבדוק את התיבול .לחמם מחבת עם שמן לא עמוק ובעזרת כף לצקת מהעיסה ולטגן משני הצדדים..
בתיאבון.

צילום: באדיבות אתר קובבא

בשלנית: המטבח של לינדוש

המתכון באדיבות: אתר קובבא להזמנות: 058-7811149