עמוד הבית » מסעדת FISH KITCHEN

מסעדת FISH KITCHEN

סביצה דג ים צילום: משלוחה מושיק שמה
לא צריך להיות אוהב דגים מושבע (כמוני), כדי להתענג על התפריט המשובח, המרתק והטעים להפליא של מסעדת השף הכשרה החדשה Fish kitchen בניצוחו של השף אלעד לוי.

התפריט החדש, המבוסס על מנות שבושלו בטכניקות שונות, הוא גן עדן של טעמים, צבעים, והתחכמויות קולינריות שהופכות את המנות החדשות למסע גסטרונומי מרתק. נתחיל דווקא במשהו שאינו קשור ישירות לאוכל. המקום. המסעדה מעוצבת בסגנון אורבני מודרני, בטון חשוף, תאורה שמחלקת את החלל ומאפשרת למסעדה לשמש בעת ובעונה אחת גם כמקום בילוי אינטימי וייחודי וגם כמקום מושלם ומרשים למפגשים עסקיים.

בתפריט המנות הראשונות של Fish kitchen, ניתן למצוא שלל מנות פתיחה על בסיס דגים נאים. למשל סביצ'ה דג ים על בסיס טרטר מלפפון, טוביקו ירוק, קרם פרש, ושברי קשיו מסוכרים או טונה אדומה צרובה על בסיס גספצ'ו עגבניות צהובות, אוכמניות טריות, צ'ילי אדום, צנוניות ואגוזי לוז. אנחנו העדפנו ללכת על הלוקוס, מלך הדגים. כאן הגיע כשהוא צרוב וכולל קצף אפונה, קרם פרש, שברי אגוזי מקדמיה ושימג'י קונפו. בחירה שהתגלתה כמוצלחת, עדינה ונעימה לחיך.

סטייק לוקוס צילום: משלוחה מושיק שמה

למרות שמדובר במסעדת דגים, צדה את עיננו והחיך שלנו, גם את אחת ממנות הפתיחה היחידות שאינה כזו, הבורטה. הבורטה של Fish kitchen התגלתה כבורטה הרובצת במרכזו של סלט מרהיב הכולל אגסים צלויים, סלק מזוגג בחמאה, אוכמניות, גספצ'ו דלועית, אגוזי מלך, שברי פיסטוק ובייבי ארוגולה. הכל עם רוטב בלסמי. דוגמא נפלאה להדגמת השילוב המושלם בין הטעמים.

בורטה_צילום: משלוחה מושיק שמה

למנה העיקרית, התבייתנו על מוסר הים שהגיע בלוויית זוקיני, עגבניות לחות, תרד, אגוזי לוז וקרם יוגורט. הדג הגיע כנתח עסיסי השומר על הטעמים המיוחדים השמורים רק לדגי הים המלוח. ההפתעה הגדולה של המנה הזו הייתה ביצת השניצל. עוד הברקה של השף אלעד לוי. הביצה הגיעה כביצה חצי קשה חצי רכה, והיא מצופה בפרורי לחם כמו שניצל. שוב, שילוב מקסים של טעמים עם מוסר הים, הזוקיני, העגבניות הלחות והתרד.

מוסר ים צילום: משלוחה, מושיק שמה

גם בשדה הקינוחים, הבחירה הייתה לא קלה. התחלנו עם פחזנית גנאש מפופקורן מקורמל ממולאת בקרם מסקרפונה. הפחזנית נחה על מצע פופקורן מתוק. מתוק, מתוק ומיוחד. ניסינו גם את הקרם ברולה החצי קפוא. מנה אחרונה מתוקה ומדהימה. לצד הקרם ברולה, בננות בגלייז קרמל קרנצ'י, צנוברים , תות שדה, קראמבל וניל ו… גלידת פופקורן מיוחדת הזכורה לנו מהקינוח הקודם.

כדור שוקולד שקדים צילום: משלוחה, מושיק שמה

בנוסף קיים במסעדה  בקומה השנייה  חדר פרטי לאירועים קטנים עד 30 סועדים בתפריט סגור מראש. ומאפשר אירועים אינטימיים עם מוזיקה פרטית, אפשרות למקרן וישיבה בשולחן אבירים גדול.

ההגשה מעוצבת להפליא, היין שהתלווה לארוחה, מרלו מיקב פסגות ובכלל האווירה, הפכו את הארוחה על שלל מנותיה לחוויה גסטרונומית וחברתית מדהימה ובלתי נשכחת.

המסעדה כשרה,

שעות פתיחה: א'-ה' 12:00-24:00, ה' 12:00-24:00, , מוצ"ש- חצי שעה אחרי צאת השבת-1:00

רחוב התעשייה 10, בתל אביב

מאת" ד"ר אשר ויטורי

תגיות