עמוד הבית » מתכון פאי רועים בתבנית אחת לארוחת ערב מושלמת

מתכון פאי רועים בתבנית אחת לארוחת ערב מושלמת

צילום: אפיק גבאי
המותג מאסטר שף מציג מתכון מושלם לפאי רועים- מאפה בשר ותפוחי אדמה 5 מרכיבים בלבד

מרכיבים ל-6 מנות:

6  תפוחי אדמה גדולים, מבושלים ומעוכים לפירה

2  כפות מיונז הולנדי מאסטר שף

לשכבת הבשר:

2  כפות שמן זית

500 גרם בקר טחון

1 פחית עגבניות חתוכות דק מאסטר שף

תבלינים: מלח, פלפל ואורגנו יבש

 

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבשר 3-5 דקות תוך כדי הפרדה לפירורים. מוסיפים עגבניות, מתבלים ומבשלים 5 דקות.
  3. משטחים את התערובת בתבנית פיירקס.
  4. מערבבים את מחית תפוחי האדמה עם מיונז ורוטב שום. מתבלים גם במלח, פלפל ואורגנו.
  5. משטחים את מחית תפוחי האדמה על שכבת הבשר ואופים 20 דקות או עד להזהבה.

 

בתאבון..!

צילום: אפיק גבאי