עמוד הבית » סופגניות אפויות ללא גלוטן

סופגניות אפויות ללא גלוטן

מתכון-סופגניות-ביגה-צילום: יחצ
רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת קפה ביגה חושף את המתכון של ביגה לסופגניות אפויות בתנור לחג החנוכה

מתכון להכנת סופגניות ללא גלוטן – לכ 16 סופגניות  

חומרי גלם:

3.5 כוסות קמח – תערובת ללא גלוטן

6 ורבע כפות סוכר

1.5 כף שמרים יבשים

2 כוסות מים –

חמישית כוס – שמן קנולה

1 כפית מלח

הוראות הכנה:

יש להכניס לקעת המיקסר את התערובת ללא גלוטן, סוכר ושמרים יבשים ולערבב במהירות נמוכה, תוך כדיי ערבוב יש להוסיף למיקסר את הנוזלים במשך 2 דקות. להוסיף את המלח, לערבב במהירות בנינונית המשך 5 דקות נוספות עד לקבלת בצק אחיד.

תנאי אפייה: טמפרטורת אפייה: 205-215 מעלות צלסיוס

זמן אפייה: כ 11-14 דק'.

לציפוי וקישוט הסופגנייות ללא גלוטן:  ניתן למצוא קשת רחבה של קישוטים לסופגנייה ללא גלוטן,  החל מציפיי שוקולד לב/ חום ועד סוכריות ורדים, סוכריות פנינים, קרם לקישוט ועוד.

חג שמח וטעים

הוספת תגובה

הוספת תגובה