עמוד הבית » ס'מורס שוקולד צ'יפס – עוגיות שוקולד צ'יפס עם מרשמלו שרוף ושוקולד

ס'מורס שוקולד צ'יפס – עוגיות שוקולד צ'יפס עם מרשמלו שרוף ושוקולד

מתכון צילום וסטיילינג נטלי לוין
אוהבים ס'מורס? אל תפספסו את החטיף הבא, שיהיה מושלם גם לאירוח בחול המועד או להכנה עם הילדים בחופש. בסיס עוגיית שוקולד צ'יפס כשרה לפסח, מרשמלו צרוב וציפוי שוקולד לקישוט. לא תאמינו כמה קל להכין את החטיפים האלה!

כמות: 12 חטיפים | רמת קושי: קל | זמן הכנה כולל: 15 דקות

לבסיס:
חבילת עוגיות שוקולד צ'יפס כשרות לפסח

למרשמלו:
12 יחידות מרשמלו לבן

לקישוט:
100 גרם שוקולד מריר או חלב

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-250 מעלות במצב גריל.
  2. מסדרים את העוגיות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  3. מניחים על כל עוגיה יחידת מרשמלו.
  4. אופים במשך 2-3 דקות עד שהמרשמלו מזהיב.
  5. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
  6. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
  7. מעבירים את השוקולד המומס לשק זילוף קטן ומזלפים פסים דקיקים של שוקולד על גבי המרשמלו.
  8. מצננים כמה דקות במקרר להתייצבות ומגישים.

טיפים:

  • מומלץ להכין את החטיפים כמה שיותר סמוך להגשה כדי שהמרשמלו יישאר רך.
  • אפשר להשתמש בשוקולד מריר, חלב או לבן לקישוט.
  • במקום לזלף את השוקולד אפשר גם לטפטף עם כפית או מזלג קטן.

הוספת תגובה

הוספת תגובה