עמוד הבית » רוצים להפתיע עם קינוח טעים ומקורי לחג השבועות?

רוצים להפתיע עם קינוח טעים ומקורי לחג השבועות?

צילום ישראל כהן רשת נעמן כנאפה
קבלו מתכון לכנאפה משגע משף אסף גרניט

מרכיבים:

  •  600 גרם שערות קדאיף
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 800 גרם גבינת מוצרלה
  • 200 גרם פיסטוקים קלויים לקישוט
  • כוס סוכר
  • כוס מים
  • חצי לימון
  • כף אחת של מי ורדים

הוראות הכנה:

  • ממיסים את החמאה ומערבבים עם שערות הקדאיף
  • מרפדים את המחבת בתחתית עם חצי מכמות שערות הקדאיף, יוצקים מעל את גבינת המוצרלה ומפזרים את שערות הקדאיף שנותרו
  • שמים על אש נמוכה למשך 3 דקות, הופכים את הכנאפה ומשאירים על אש גבוהה 3 דקות נוספות

הכנת מי סוכר:

  • מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס מים, מיץ מחצי לימון ומי ורדים ומורידים מהאש
  • יוצקים מעל הכנאפה ומקשטים עם פיסטוקים קלויים מלמעלה

המתכון באדיבות השף אסף גרנית היועץ האסטרטגי של רשת 'נעמן'