עמוד הבית » שידרוג הטוסט המוכר והידוע

שידרוג הטוסט המוכר והידוע

ממרח עגבניות עם שמן זית. צילום - מיכאל כץ
חברת "נפטון" (1990), המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, רטבים וממרחים, משיקה ממרח חדש - "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית"

הממרח הטעים המצטרף לסדרת הממרחים המשובחים של החברה, ישדרג כל טוסט, פסטה או כריך! הממרח פרווה, מתאים לכל מאכל והוא ללא מונוסודיום גלוטמט או צבעי מאכל.

כשרות – פרווה, בהשגחת בד"צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר: 9.90 – 12.90 ש"ח ל-180 גרם.

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם, ברקת, מחסני השוק, סלאח דבאח ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

מתכון להכנת קסדייה עם ממרח עגבניות וגבינת מוצרלה מעושנת

מצרכים:

6 טורטיות קטנות או 3 גדולות

1 צנצנת "ממרח עגבניות בתוספת שמן זית" של נפטון

250 גרם גבינת מוצרלה מעושנת

מעט שמן זית

גיוון: פטריות שמפיניון פרוסות, גרגרי תירס, זיתים, בצל טרי פרוס, בצל מטוגן, רצועות פלפל קלוי, טונה ועוד

אופן ההכנה:

  • משמנים במעט שמן מחבת – שהקוטר שלה גדול מזה של הטורטייה. מחממים ומניחים במחבת טורטייה אחת
  • מורחים עליה ממרח עגבניות, ומפזרים גבינה מעל (אם רוצים אחת מהתוספות, מוסיפים בשלב זה). משאירים שוליים של 1/2 – 1 ס"מ מהקצוות
  • מכסים בטורטייה נוספת, ומהדקים מעט את הקצוות של שתיהן
  • מטגנים 2 – 3 דקות, עד שהטורטייה מזהיבה-משחימה. הופכים לצד השני, ומחממים עוד כ-2 דקות, להזהבה
  • חותכים באמצע או למשולשים, ומגישים
קסדייה – עם ממרח עגבניות של נפטון צילום pixabay

** אם מכינים עם טורטייה גדולה: מורחים את ממרח העגבניות רק על חצי מהטורטייה. מוסיפים את הגבינה, מקפלים את הטורטייה באמצע ומהדקים את הקצוות. מטגנים כמוסבר.

ביקורת מערכת: אני ועגבניות אנו חברים שנים, כל מוצר שיש בו עגבניה מבחינתי זה מוצר מנצח, הממרח נמרח בצורה אחידה על הטוסט טעמו ערב לחך היות וקיים שמן זית, גם בריא וגם טעים למבוגרים ובפרט לילדים .

 

הוספת תגובה

הוספת תגובה