עמוד הבית » שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ברוטב סויה ושומשום

שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות ברוטב סויה ושומשום

שעועית ירוקה מוקפצת עם פטריות צילום אפיק גבאי
מתכון קליל להכנה ומתאים לימי הקיץ .

מצרכים:
1/2 חבילה שעועית ירוקה קפואה, מופשרת
2 כפות שמן קנולה
1/2 סלסלת פטריות שמפניון
1/2 סלסלת פטריות בייבי פורטבלה
1/2 סלסלת פטריות שימאג'י
6 שיני שום קלופות
1 ס"מ ג'ינג'ר קלוף
1/2 צ'ילי טרי
6 כפות רוטב סויה
כף רוטב צ'ילי
1/2 כפית שמן שומשום
מלח
3 כפות שומשום

אופן הכנה:
– חותכים את הפטריות לפרוסות או רבעים.
– חותכים את הצ'ילי והשום לפרוסות דקות ואת הג'ינג'ר לקוביות קטנות.
– מחממים היטב ווק עם שמן קנולה ומטגנים את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר במשך דקה. תוך כדי ערבוב.
– מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן במשך 3 דקות.
– מוסיפים שעועית ומטגנים, תוך כדי ערבוב מתמיד, עד שהפטריות מתרככות.
– מזלפים רוטב סויה, רוטב צי'לי ושמן שומשום ומערבבים במשך דקה.
– מפזרים שומשום ומגישים.

המתכון באדיבות פטריות מרינה

הוספת תגובה

הוספת תגובה