התיישבנו מול גינה מהממת בה נחה חתולה מנומנמת (חתולת הבית) והתחלנו להנות. ריבר הזיקו זה עתה תפריט קוקטיילים ואנחנו בחרנו בג'יג'י המרכב מטקילה, ליקר סנט ז'רמן, תפוזים, פירות יער וג'ינג'ר טרי. קוקטייל אדמדם, פירותי, פרחוני וחרפרף.
המשכנו עם מנות ראשונות לדוגמת סלט ריבר, סלט הדגל, שמרכב מסלנובה, בוטנים קלויים וקצוצים, קריספי בטטה וויניגרט הביתה, נאמס ויאנמי שמגיע בארבע יחידות והוא דף אורז במילוי עוף, גזר, שיטאקה על מצע אייסברג נענע, כוסברה ורוטב פונזו, גיוזה צרובה במילוי פרגית קצוצה ושתי יחידות באן נפלאות ונימוחות ממולאות אונטריב ראנדנג.
הסושי שלנו היה הרול של ג'יג'י שהוא סלמון טמפורה, אבוקדו, כרוב סגול, טונה קצוצה, איולי יוזו וצ'ילי חריף וגם ניו סטייל סלמון שמוקף בשבבי אורז כפנינים שמתפצפצות בפה ומתערבבות בטעמי הסלמון הנע, הצ'ימיצ'ורי והאיולי, ורול מטוגן BP עם סלמון מטוגן, מלפפון ואבוקדו שמגיע חם.
המנות האחרונות, בעיקר נמסיס השוקולד, חלשות בהשוואה לטריות הנפלאה ולחומרי הגלם האיכותיים והנהדרים שטעמם המובהק התפרץ מכל מנה ומנה.
המחירים פה נוחים, השירות נפלא, ידידותי ומבין ללבם של ילדים, וההנאה מובטחת. אנחנו בטוח נחזור, או כפי שסיכמה זאת חובבת הסושי הצעירה של המשפחה: "מסעדה טובה לסושי. הסושי כאן ממש טעים. השירות כאן מאוד נחמד. מיקס הדגים היה טעים במיוחד. זו מסעדה טובה ואני מקווה שתבואו לטעום".
מאת: מאיה גז
הוספת תגובה