עמוד הבית » דג סלמון ברוטב לימון ובזיליקום

דג סלמון ברוטב לימון ובזיליקום

חלי ממן סלמון בבזילליקום צילום יחצ

מרכיבים:

דג סלמון פרוס (200 גרם)

1-2 שיני שום

1/4 כוס מיץ לימון טרי

עלי בזיליקום טריים

1 כפית שמן זית

חצאי עגבניות שרי

מלח, פלפל

אופן הכנה:

הכנת הרוטב – טוחנים את עלי הבזיליקום ואת שיני השום בבלנדר.  מוסיפים את מיץ הלימון, את השמן ואת התבלינים ומערבבים היטב.

אופן הבישול- מסדרים את פרוסות הסלמון על מחבת נון-סטיק שחוממה מראש, יוצקים את הרוטב על הדג, מכסים ומבשלים כ- 15  דקות. חשוב לא לבשל יותר מדי.

מנה = תחליף למנת חלבון בשר + מת שומן בארוחת צהריים

הוספת תגובה

הוספת תגובה